Denizli Ticaret Borsası Kekik Üreticilerinin Sorunlarına El Attı

YAŞAM 16.11.2016 - 08:13, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli Ticaret Borsası Kekik Üreticilerinin Sorunlarına El Attı

Denizli Ticaret Borsası Kekik Üreticilerinin Sorunlarına El Attı / denizli haber / denizli 20 haber

Denizli Ticaret Borsası’nda, Denizli Ziraat Odası, Gözler Tarımsal Kalkınma Kooperatifi ve kekik yetiştiricilerinin katılımıyla kekik çalışma toplantısı gerçekleştirildi. Başkan İbrahim Tefenlili, "Borsamız ilerki günlerde kekük ürününün üzerine yoğunlaşacak" dedi.   Toplantıya, Denizli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Tefenlili, Meclis Başkanı İbrahim Yayan, Denizli Ziraat Odası Başkanı Hamdi Gemici, Gözler Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Ali Akkaya ve kekik yetiştiricileri katıldı.   Gözler Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Ali Akkaya kekik analizi için mobil laboratuvar hizmeti verilmesini talep etti.   Ziraat Odası Başkanı Hamdi Gemici, kekik yetiştiricilerinin başlıca sorunlarına değindikten sonra borsa ile birlikte çözüm üretebileceklerini dile getirdi.   Kekik üreticilerinin sorunlarını dinleyen Borsa Başkanı Tefenlili, kekiğin pazarlanmasının kolaylaştırılması ve çiftçi gelirlerinin arttırılması yönünde çalışma başlatılacağını dile getirdi. Tefenlili, “Borsa olarak önümüzdeki günlerde kekik ürünün üzerine yoğunlaşacağız” dedi.  
Denizli Ticaret Borsası Kekik Üreticilerinin Sorunlarına El Attı / denizli haber / denizli 20 haber

Denizli Ticaret Borsası’nda, Denizli Ziraat Odası, Gözler Tarımsal Kalkınma Kooperatifi ve kekik yetiştiricilerinin katılımıyla kekik çalışma toplantısı gerçekleştirildi. Başkan İbrahim Tefenlili, "Borsamız ilerki günlerde kekük ürününün üzerine yoğunlaşacak" dedi.

 

Toplantıya, Denizli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Tefenlili, Meclis Başkanı İbrahim Yayan, Denizli Ziraat Odası Başkanı Hamdi Gemici, Gözler Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Ali Akkaya ve kekik yetiştiricileri katıldı.

 

Gözler Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Ali Akkaya kekik analizi için mobil laboratuvar hizmeti verilmesini talep etti.

 

Ziraat Odası Başkanı Hamdi Gemici, kekik yetiştiricilerinin başlıca sorunlarına değindikten sonra borsa ile birlikte çözüm üretebileceklerini dile getirdi.

 

Kekik üreticilerinin sorunlarını dinleyen Borsa Başkanı Tefenlili, kekiğin pazarlanmasının kolaylaştırılması ve çiftçi gelirlerinin arttırılması yönünde çalışma başlatılacağını dile getirdi. Tefenlili, “Borsa olarak önümüzdeki günlerde kekik ürünün üzerine yoğunlaşacağız” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.