Denizli Ticaret Odası Başkan Erdoğan “Çanakkale Ruhumuz Dimdik Ayakta”

DTO 17.03.2017 - 15:30, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli Ticaret Odası Başkan Erdoğan “Çanakkale Ruhumuz Dimdik Ayakta”

Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, 18 Mart Çanakkale Zaferi dolayısıyla yaptığı açıklamada, Çanakkale ruhunun günümüzde de halen dimdik ayakta olduğunu söyledi.

Başkan Erdoğan, Türk milletinin vatan söz konusu olduğunda hiç tereddütsüz canını ortaya koyduğunu ifade ederek, “250 binin üzerinde askerimizin şehit olduğu Çanakkale zaferimizin 102. yılını kutluyoruz. Türk milleti, vatanı ve milleti uğruna geçmişte olduğu gibi günümüzde de gözünü kırpmadan ölüme koşmuştur. Tüm dünyaya 15 Temmuz hain kalkışmada Çanakkale ruhumuzun dipdiri durduğunu kanıtladık.” dedi.    “Çanakkale’de yaşananlar asla unutulmamalıdır.” diyen Erdoğan, şöyle konuştu:  “Türkiye’nin dört bir yanından Çanakkale’ye giden kahramanlarımız, kendilerinden silah ve mühimmat olarak üstün olan kuvvetlere karşı mücadele etmişlerdir. İman gücüyle mücadele eden ecdadımız, sonunda dünyanın en büyük destanı yazmış ve Çanakkale’yi geçilmez kılmışlardır.     Şimdi bu ruhu, çocuklarımıza yaşatmak bizlerin vazifesidir. Aynı Çanakkale ruhu, geçtiğimiz yıl 15 Temmuz hain kalkışmasında yeniden ayağa kalkmıştır. Milletimiz çocuğuyla, kadınıyla ve erkeğiyle meydanlara çıkarak al bayrağına uzanan kirli elleri kırıp atmış ve istiklaline göz diken iç ve iç düşmanlara gereken dersi vermiştir. Başta Çanakkale şehitlerimiz olmak üzere vatan, millet ve bayrak için canını feda eden aziz kahramanlarımızı rahmet ve minnetle anıyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum. Allah hepsinden razı olsun, mekanları cennet olsun.”   
Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, 18 Mart Çanakkale Zaferi dolayısıyla yaptığı açıklamada, Çanakkale ruhunun günümüzde de halen dimdik ayakta olduğunu söyledi.

Başkan Erdoğan, Türk milletinin vatan söz konusu olduğunda hiç tereddütsüz canını ortaya koyduğunu ifade ederek, “250 binin üzerinde askerimizin şehit olduğu Çanakkale zaferimizin 102. yılını kutluyoruz. Türk milleti, vatanı ve milleti uğruna geçmişte olduğu gibi günümüzde de gözünü kırpmadan ölüme koşmuştur. Tüm dünyaya 15 Temmuz hain kalkışmada Çanakkale ruhumuzun dipdiri durduğunu kanıtladık.” dedi. 

 

“Çanakkale’de yaşananlar asla unutulmamalıdır.” diyen Erdoğan, şöyle konuştu:  “Türkiye’nin dört bir yanından Çanakkale’ye giden kahramanlarımız, kendilerinden silah ve mühimmat olarak üstün olan kuvvetlere karşı mücadele etmişlerdir. İman gücüyle mücadele eden ecdadımız, sonunda dünyanın en büyük destanı yazmış ve Çanakkale’yi geçilmez kılmışlardır.

 

 

Şimdi bu ruhu, çocuklarımıza yaşatmak bizlerin vazifesidir. Aynı Çanakkale ruhu, geçtiğimiz yıl 15 Temmuz hain kalkışmasında yeniden ayağa kalkmıştır. Milletimiz çocuğuyla, kadınıyla ve erkeğiyle meydanlara çıkarak al bayrağına uzanan kirli elleri kırıp atmış ve istiklaline göz diken iç ve iç düşmanlara gereken dersi vermiştir. Başta Çanakkale şehitlerimiz olmak üzere vatan, millet ve bayrak için canını feda eden aziz kahramanlarımızı rahmet ve minnetle anıyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum. Allah hepsinden razı olsun, mekanları cennet olsun.” 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.