Denizli Ticaret Odası Başkanı Erdoğan'dan Bayram Mesajı

DTO 11.08.2019 - 05:51, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli Ticaret Odası Başkanı Erdoğan'dan Bayram Mesajı

Denizli Ticaret Odası (DTO) Başkanı Uğur Erdoğan, vatandaşların Kurban Bayramı’nı kutladı ve bir mesaj yayımladı.   Denizli Ticaret Odası (DTO) Başkanı Uğur Erdoğan yayınladığı yazılı bir mesajla, halkın Kurban Bayramı’nı kutlayan DTO Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, bayramların toplumsal birlikteliğin sağlanmasındaki rolünün büyük olduğuna dikkat çekti. Başkan Erdoğan, bayram tebriğinde şu görüşlere yer verdi: “Bayramlarımız, millet olma sevincimizi doyasıya yaşadığımız müstesna günlerdir. İnsanımızın, her kesimden 7’den 70’e herkesle kucaklaştığı, mutluluğunu paylaştığı bayramlarımız, enyakınımızdan en uzaktaki tanıdığımıza kadar her kim varsa, bizim değerli bir parçamız olduğunuhatırlatan zamanlardır. İşte böyle anlarda, ulaşabildiğimiz herkesin sevincini paylaşmalı; elini tutmalı ya da sarılıp bayramını kutlamalıyız. Her ne kadar şu an her birinizin tek tek elini tutmak, hepinizin gözlerine bakmak ve sarılıp kucaklamak mümkün olmasa da, en kalbi muhabbetlerimle Kurban Bayramı’nızı kutluyor, başta aileniz olmak üzere yakınlarınız ve sevdiklerinizle her biri bayram havasında geçecek daha güzel günler görmenizi diliyorum.” dedi.

Denizli Ticaret Odası (DTO) Başkanı Uğur Erdoğan, vatandaşların Kurban Bayramı’nı kutladı ve bir mesaj yayımladı.

 

Denizli Ticaret Odası (DTO) Başkanı Uğur Erdoğan yayınladığı yazılı bir mesajla, halkın Kurban Bayramı’nı kutlayan DTO Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, bayramların toplumsal birlikteliğin sağlanmasındaki rolünün büyük olduğuna dikkat çekti. Başkan Erdoğan, bayram tebriğinde şu görüşlere yer verdi: “Bayramlarımız, millet olma sevincimizi doyasıya yaşadığımız müstesna günlerdir. İnsanımızın, her kesimden 7’den 70’e herkesle kucaklaştığı, mutluluğunu paylaştığı bayramlarımız, enyakınımızdan en uzaktaki tanıdığımıza kadar her kim varsa, bizim değerli bir parçamız olduğunuhatırlatan zamanlardır. İşte böyle anlarda, ulaşabildiğimiz herkesin sevincini paylaşmalı; elini tutmalı ya da sarılıp bayramını kutlamalıyız. Her ne kadar şu an her birinizin tek tek elini tutmak, hepinizin gözlerine bakmak ve sarılıp kucaklamak mümkün olmasa da, en kalbi muhabbetlerimle Kurban Bayramı’nızı kutluyor, başta aileniz olmak üzere yakınlarınız ve sevdiklerinizle her biri bayram havasında geçecek daha güzel günler görmenizi diliyorum.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.