Denizli Ticaret Odası, Başkent’e çıkarma yaptı

GÜNDEM 21.12.2016 - 08:15, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli Ticaret Odası, Başkent’e çıkarma yaptı

denizli haber / denizli 20 haber / Denizli Ticaret Odası, Başkent’e çıkarma yaptı

Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, yönetim kurulu üyeleri ve meclis üyelerinden oluşan heyet, Ankara’da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.   Heyet ilk olarak Adalet Bakan Yardımcısı Bilal Uçar'ı ziyaret etti. Denizli ve ülke gündemi ile ilgili görüş alışverişinde bulunulan ziyarette Uçar, Denizli’nin yatırımcı ve müteşebbis ruhuna dikkat çekerek, “Denizli olarak yeni pazarlara ve alanlara açılmamız gerekmektedir. Bu kapsamda Çin, iyi takip edilmelidir. Hem ülkemize yatırımcı hem de ihracat olarak Çin ile işbirliği yapılabiliriz.” dedi.   Daha sonra TRT Genel Müdürü Şenol Göka'yı ziyaret eden heyet, Denizli'nin sahip olduğu değerlerinin tanıtımı ile ilgili görüş alışverişinde bulundu. Göka, Denizli için medya aracılığıyla kamuoyu oluşturmak adına ne gerekiyorsa yapmaya hazır olduklarını söyledi.   Heyet son olarak Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği  (TOBB) Başkanı M. RifatHisarcıklıoğlu ile görüştü. Denizli Ticaret Odasına ziyaretleri dolayısıyla teşekkür eden Başkan Hisarcıklıoğlu, Denizli’nin müteşebbis ruhu ile gurur duyduklarını aktardı. Hisarcıklıoğlu, ekonomi ile ilgili de görüşlerini paylaşarak sözlerine son verdi.   Ziyaretlerle ilgili değerlendirme yapan Başkan Uğur Erdoğan, şöyle konuştu: “Kurumlarımızla birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek, Denizli Ticaret Odası olarak kentimizin ticaretini geliştirmek istiyoruz. Denizli’nin ihracatını arttırmak için de Ar-Ge merkezi gibi çalışıyoruz. Şu anda Afrika, Balkanlar ve Orta Asya ülkelerinden yeni hedef pazarlar belirledik.Bu ülkelerde ikili iş görüşmeleri yapacağız. Bu sayede Denizli ekonomisindeki gelişimin devam edeceğini düşünüyoruz. Ayrıca Denizli'nin sektörleri ve değerlerini ön plana çıkarabilecek tanıtıma ihtiyacımız var. Bu konuda da TRT ile ortak proje gerçekleştirebiliriz.”
denizli haber / denizli 20 haber / Denizli Ticaret Odası, Başkent’e çıkarma yaptı

Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, yönetim kurulu üyeleri ve meclis üyelerinden oluşan heyet, Ankara’da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

 

Heyet ilk olarak Adalet Bakan Yardımcısı Bilal Uçar'ı ziyaret etti. Denizli ve ülke gündemi ile ilgili görüş alışverişinde bulunulan ziyarette Uçar, Denizli’nin yatırımcı ve müteşebbis ruhuna dikkat çekerek, “Denizli olarak yeni pazarlara ve alanlara açılmamız gerekmektedir. Bu kapsamda Çin, iyi takip edilmelidir. Hem ülkemize yatırımcı hem de ihracat olarak Çin ile işbirliği yapılabiliriz.” dedi.

 

Daha sonra TRT Genel Müdürü Şenol Göka'yı ziyaret eden heyet, Denizli'nin sahip olduğu değerlerinin tanıtımı ile ilgili görüş alışverişinde bulundu. Göka, Denizli için medya aracılığıyla kamuoyu oluşturmak adına ne gerekiyorsa yapmaya hazır olduklarını söyledi.

 

Heyet son olarak Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği  (TOBB) Başkanı M. RifatHisarcıklıoğlu ile görüştü. Denizli Ticaret Odasına ziyaretleri dolayısıyla teşekkür eden Başkan Hisarcıklıoğlu, Denizli’nin müteşebbis ruhu ile gurur duyduklarını aktardı. Hisarcıklıoğlu, ekonomi ile ilgili de görüşlerini paylaşarak sözlerine son verdi.

 

Ziyaretlerle ilgili değerlendirme yapan Başkan Uğur Erdoğan, şöyle konuştu: “Kurumlarımızla birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek, Denizli Ticaret Odası olarak kentimizin ticaretini geliştirmek istiyoruz. Denizli’nin ihracatını arttırmak için de Ar-Ge merkezi gibi çalışıyoruz. Şu anda Afrika, Balkanlar ve Orta Asya ülkelerinden yeni hedef pazarlar belirledik.Bu ülkelerde ikili iş görüşmeleri yapacağız. Bu sayede Denizli ekonomisindeki gelişimin devam edeceğini düşünüyoruz. Ayrıca Denizli'nin sektörleri ve değerlerini ön plana çıkarabilecek tanıtıma ihtiyacımız var. Bu konuda da TRT ile ortak proje gerçekleştirebiliriz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.