Denizli Ticaret Odası, özel çocukları sevindirdi

DENİZLİ 06.12.2016 - 10:09, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli Ticaret Odası, özel çocukları sevindirdi

denizli haber / denizli 20 haber / Denizli Ticaret Odası, özel çocukları sevindirdi

Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan ve yönetim kurulu üyeleri, Denizli İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz ile birlikte özel çocukları okullarında ziyaret etti.   3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla gerçekleştirilen ziyaretlerde, Başkan Erdoğan’ın yanısıra Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Salih Sarıkaya, Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Önal, Kemal Tuncer, Hasan Kocabay, Genel Sekreter Ali Rıza Tekin ve özel okulların dernek yönetimleri hazır bulundu.   Heyet, İsmail Tosunoğlu Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi Okulu, Çamlık Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi Okulu, Polis Amca Özel Eğitim Uygulama Merkezi ve özel bir eğitim ve rehabilitasyon merkezine giderek, tek tek özel çocuklarla ilgilendi ve onlara çeşitli hediyeler verdi.      Okullarda, çocukların eğitim almalarının yanısıra çiçek yetiştirme, hayvan bakımı, paketleme gibi birçok faaliyet gerçekleştirdiklerini görmekten mutluluk duyduklarını söyleyen Başkan Erdoğan, “Okullarımız çok donanımlı, burada çocuklarımıza hem eğitim veriliyor hem de üretken hale gelmeleri sağlanıyor. Denizli Ticaret Odası olarak Dünya Engelliler Günü dolayısıyla sizlerle birlikte olduk. Ancak özel çocuklarımızla daha fazla birlikte olmak istiyoruz. Okullarımızın eğitimi ve donanımıyla ilgili başta hükümetimiz olmak üzere büyük emeği olan Milli Eğitim Müdürümüz, okul müdürlerimiz, okul aile birliklerimiz ve gönüllü teşekküllere çok teşekkür ediyorum.” dedi.   Denizli İl Milli Eğitim Müdürü Oğuz, Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan ve ekibinin özel çocuklar için özel zaman ayırmaları dolayısıyla teşekkür ederek, “Bu okullara geldiğimiz zaman aklımıza bu evlatlar bizim olsaydı veya kendimiz burada olsaydık ne yapardık diye düşünüyoruz. Bu okullarımızı sürekli ziyaret edemesek de okul müdürlerimiz ile her ay biraraya gelerek bütün sorunları masaya yatırıyoruz. Bütün çabamız, çocuklarımızın hayatını daha iyi hale getirmek.”    
denizli haber / denizli 20 haber / Denizli Ticaret Odası, özel çocukları sevindirdi

Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan ve yönetim kurulu üyeleri, Denizli İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz ile birlikte özel çocukları okullarında ziyaret etti.

 

3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla gerçekleştirilen ziyaretlerde, Başkan Erdoğan’ın yanısıra Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Salih Sarıkaya, Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Önal, Kemal Tuncer, Hasan Kocabay, Genel Sekreter Ali Rıza Tekin ve özel okulların dernek yönetimleri hazır bulundu.

 

Heyet, İsmail Tosunoğlu Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi Okulu, Çamlık Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi Okulu, Polis Amca Özel Eğitim Uygulama Merkezi ve özel bir eğitim ve rehabilitasyon merkezine giderek, tek tek özel çocuklarla ilgilendi ve onlara çeşitli hediyeler verdi.   

 

Okullarda, çocukların eğitim almalarının yanısıra çiçek yetiştirme, hayvan bakımı, paketleme gibi birçok faaliyet gerçekleştirdiklerini görmekten mutluluk duyduklarını söyleyen Başkan Erdoğan, “Okullarımız çok donanımlı, burada çocuklarımıza hem eğitim veriliyor hem de üretken hale gelmeleri sağlanıyor. Denizli Ticaret Odası olarak Dünya Engelliler Günü dolayısıyla sizlerle birlikte olduk. Ancak özel çocuklarımızla daha fazla birlikte olmak istiyoruz. Okullarımızın eğitimi ve donanımıyla ilgili başta hükümetimiz olmak üzere büyük emeği olan Milli Eğitim Müdürümüz, okul müdürlerimiz, okul aile birliklerimiz ve gönüllü teşekküllere çok teşekkür ediyorum.” dedi.

 

Denizli İl Milli Eğitim Müdürü Oğuz, Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan ve ekibinin özel çocuklar için özel zaman ayırmaları dolayısıyla teşekkür ederek, “Bu okullara geldiğimiz zaman aklımıza bu evlatlar bizim olsaydı veya kendimiz burada olsaydık ne yapardık diye düşünüyoruz. Bu okullarımızı sürekli ziyaret edemesek de okul müdürlerimiz ile her ay biraraya gelerek bütün sorunları masaya yatırıyoruz. Bütün çabamız, çocuklarımızın hayatını daha iyi hale getirmek.”

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.