Denizli Toplu Açılış Töreni Cumhurbaşkanı Erdoğan Konuşuyor

DENİZLİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.12.2018 - 15:32, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli Toplu Açılış Töreni Cumhurbaşkanı Erdoğan Konuşuyor

Denizli’ler AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Eski Başbakan Binali Yıldırım'ın konuşmasının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı kürsiye davet etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, çeşitli temaslarda bulunmak üzere geldiği Denizli’de ilk olarak eski Ekonomi Bakanlarından ve AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci’nin oğlu Atilla Zeybekci ile iş adamı Ergün Sertkan’ın kızı Elif Sertkan nikah törenine katıldı. Erdoğan sonrasında ise Delikliçınar Şehitler Meydanı’nda toplamda 1 milyar 348 milyon 726 bin TL’lik 275 projenin açılışı için kürsiye çıktı. Vatandaşlar saat 11:00'dan itibaren ise törenin gerçekleştirildiği alana akın etmeye başladı. Geniş güvenlik önlemlerinin alındığı tören alanına vatandaşlar üstleri arandıktan sonra alındı. Cumhurbaşkanı Erdoğan yapacağı açıklamaları sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

Denizli’ler AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Eski Başbakan Binali Yıldırım'ın konuşmasının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı kürsiye davet etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, çeşitli temaslarda bulunmak üzere geldiği Denizli’de ilk olarak eski Ekonomi Bakanlarından ve AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci’nin oğlu Atilla Zeybekci ile iş adamı Ergün Sertkan’ın kızı Elif Sertkan nikah törenine katıldı.

Erdoğan sonrasında ise Delikliçınar Şehitler Meydanı’nda toplamda 1 milyar 348 milyon 726 bin TL’lik 275 projenin açılışı için kürsiye çıktı. Vatandaşlar saat 11:00'dan itibaren ise törenin gerçekleştirildiği alana akın etmeye başladı. Geniş güvenlik önlemlerinin alındığı tören alanına vatandaşlar üstleri arandıktan sonra alındı. Cumhurbaşkanı Erdoğan yapacağı açıklamaları sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.