Denizli Turizmi İçin Tanıtım Atağı Başladı

DENİZLİ 01.11.2016 - 14:22, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli Turizmi İçin Tanıtım Atağı Başladı

Denizli Turizmi İçin Tanıtım Atağı Başladı / denizli 20 haber / denizli haber

Denizli Turizmi İçin Tanıtım Atağı Başladı   Denizli turizminin ulusal ve uluslararası alanlarda tanıtımı amacıyla Vali Dr. Ahmet Altıparmak liderliğinde yapılan çalışmalar sonuç vermeye başladı. Çalışmalardan ilki olan ‘Denizli Tanıtım Kitabı’ hazırlandı. Kapak fotoğrafı olarak Pamukkale’nin seçildiği tanıtım kitabı, ‘Denizli; Keşfedilecek Çok Şey Var’ ve ‘Denizli’ye Gitmek İçin 40 Neden’ ana başlıklarıyla sektör temsilcilerinin beğenisine sunuldu. Denizli tanıtım kitabı, ilk olarak turizm dergilerinden Tempo Travel Dergisinin, sonbahar sayısı ile birlikte okuyucularıyla buluşturuldu.     Başta UNESCO Dünya Miras Listesinde yer alan Pamukkale ile hem ülkemizde hem de uluslararası turizm sektöründe önemli bir yere sahip Denizli turizmi; Valiliğimizin öncülüğünde ve GEKA’nın destekleriyle tanıtılmaya devam ediliyor. Bu amaçla İlimizin termal sağlık, tarih, inanç, mağara ve yayla turizmi ile adrenalin sporları gibi alternatif turizm imkanlarının ulusal ve uluslararası alanlarda tanıtılması amacıyla hazırlanan tanıtım kitapçığı, yurt genelinde önemli bir okuyucu kitlesine sahip olan Tempo Travel Dergisi sonbahar sayısında ‘Denizli; Keşfedilecek Çok Şey Var’ ve ‘Denizli’ye Gitmek İçin 40 Neden’ ana başlıklarıyla derginin özel ‘Denizli Eki’ olarak ülke genelinde dağıtılmaya başlandı. Görsel olarak zengin bir içeriğe sahip olan Denizli ekinin sektördeki okuyucu kitlesiyle buluşarak, İlimiz tanıtımına önemli katkı sunması hedefleniyor.   Ülkemizde turizm alanında birçok kentten daha zengin potansiyele sahip olan Denizli’nin, ‘Beyaz Cennet’ olarak da bilinen Pamukkale’si ve diğer güzellikleriyle Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden birisi olduğunu her seferinde hatırlatan Vali Dr. Ahmet Altıparmak, kentin tanıtımında eksik kalındığını vurgulamıştı. Daha önce Denizli’nin tanıtımı için; Denizli turizminde altyapıyı destekleyecek olan ‘Denizli Turizm Altyapı Birliği (DETAB)’ni hayata geçireceklerini açıklayan Vali Altıparmak, Turizmde en iyi tanıtımın; gelenin memnuniyeti olduğunu belirtmişti. Vali Dr. Ahmet Altıparmak, bu bağlamda Tempo Travel Dergisinin sonbahar ekinde okuyucusuyla buluşturulan ‘Denizli’ tanıtım kitapçığının, Denizli turizm potansiyelinin tanıtımda önemli olduğunu vurguladı.   Denizli Valiliği’nin öncülüğünde ve GEKA’nın destekleriyle gerçekleştirilen çalışma 15.5x15.5 cm ebatlarında ve 96 sayfa+kapaktan oluşmakta ve bu ay 20 bin tiraja sahip Tempo Travel Dergisi ile tüm Türkiye’ye dağıtımı yapıldı.   
Denizli Turizmi İçin Tanıtım Atağı Başladı / denizli 20 haber / denizli haber

Denizli Turizmi İçin Tanıtım Atağı Başladı

 

Denizli turizminin ulusal ve uluslararası alanlarda tanıtımı amacıyla Vali Dr. Ahmet Altıparmak liderliğinde yapılan çalışmalar sonuç vermeye başladı. Çalışmalardan ilki olan ‘Denizli Tanıtım Kitabı’ hazırlandı. Kapak fotoğrafı olarak Pamukkale’nin seçildiği tanıtım kitabı, ‘Denizli; Keşfedilecek Çok Şey Var’ ve ‘Denizli’ye Gitmek İçin 40 Neden’ ana başlıklarıyla sektör temsilcilerinin beğenisine sunuldu. Denizli tanıtım kitabı, ilk olarak turizm dergilerinden Tempo Travel Dergisinin, sonbahar sayısı ile birlikte okuyucularıyla buluşturuldu.

 

 

Başta UNESCO Dünya Miras Listesinde yer alan Pamukkale ile hem ülkemizde hem de uluslararası turizm sektöründe önemli bir yere sahip Denizli turizmi; Valiliğimizin öncülüğünde ve GEKA’nın destekleriyle tanıtılmaya devam ediliyor. Bu amaçla İlimizin termal sağlık, tarih, inanç, mağara ve yayla turizmi ile adrenalin sporları gibi alternatif turizm imkanlarının ulusal ve uluslararası alanlarda tanıtılması amacıyla hazırlanan tanıtım kitapçığı, yurt genelinde önemli bir okuyucu kitlesine sahip olan Tempo Travel Dergisi sonbahar sayısında ‘Denizli; Keşfedilecek Çok Şey Var’ ve ‘Denizli’ye Gitmek İçin 40 Neden’ ana başlıklarıyla derginin özel ‘Denizli Eki’ olarak ülke genelinde dağıtılmaya başlandı. Görsel olarak zengin bir içeriğe sahip olan Denizli ekinin sektördeki okuyucu kitlesiyle buluşarak, İlimiz tanıtımına önemli katkı sunması hedefleniyor.

 

Ülkemizde turizm alanında birçok kentten daha zengin potansiyele sahip olan Denizli’nin, ‘Beyaz Cennet’ olarak da bilinen Pamukkale’si ve diğer güzellikleriyle Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden birisi olduğunu her seferinde hatırlatan Vali Dr. Ahmet Altıparmak, kentin tanıtımında eksik kalındığını vurgulamıştı. Daha önce Denizli’nin tanıtımı için; Denizli turizminde altyapıyı destekleyecek olan ‘Denizli Turizm Altyapı Birliği (DETAB)’ni hayata geçireceklerini açıklayan Vali Altıparmak, Turizmde en iyi tanıtımın; gelenin memnuniyeti olduğunu belirtmişti. Vali Dr. Ahmet Altıparmak, bu bağlamda Tempo Travel Dergisinin sonbahar ekinde okuyucusuyla buluşturulan ‘Denizli’ tanıtım kitapçığının, Denizli turizm potansiyelinin tanıtımda önemli olduğunu vurguladı.

 

Denizli Valiliği’nin öncülüğünde ve GEKA’nın destekleriyle gerçekleştirilen çalışma 15.5x15.5 cm ebatlarında ve 96 sayfa+kapaktan oluşmakta ve bu ay 20 bin tiraja sahip Tempo Travel Dergisi ile tüm Türkiye’ye dağıtımı yapıldı. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.