Denizli Üçgen Çarşı arsasında ceset bulundu!

ASAYİŞ 12.02.2019 - 18:57, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli Üçgen Çarşı arsasında ceset bulundu!

Denizli'nin Pamukkale İlçesi Üçgen Çarşı’sının arazisinde ağaçlar arasında erkek ceset bulundu.   Edinilen bilgiye göre; Pamukkale İlçesi’nde yıkılan Üçgen Çarşısının bulunduğu arazide bir kişiye ait ceset bulundu. Erkek cesedinin üzerinde kimliği olmadığı için kimlik bilgilerine ulaşılamadı. Cesedin 30-35 yaşlarında bir erkeğe ait olduğu belirtildi. İddialara göre şahsın alkollu olduğu su birikintisinin içine düştüğü ve hayatını kaybettiği ifade edildi.   Olay yerine asayiş ve olay yeri inceleme ekipleri sevkedildi. Polis ekiplerinin çevre güvenliği alarak inceleme işlemi başlattığı olayda polis kimseyi alana yaklaştırmadı. Yapılan incelemelerin ardından ismi henüz tespit edilemeyen şahsın cansız bedeni otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı.   Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Denizli'nin Pamukkale İlçesi Üçgen Çarşı’sının arazisinde ağaçlar arasında erkek ceset bulundu.

 

Edinilen bilgiye göre; Pamukkale İlçesi’nde yıkılan Üçgen Çarşısının bulunduğu arazide bir kişiye ait ceset bulundu. Erkek cesedinin üzerinde kimliği olmadığı için kimlik bilgilerine ulaşılamadı. Cesedin 30-35 yaşlarında bir erkeğe ait olduğu belirtildi. İddialara göre şahsın alkollu olduğu su birikintisinin içine düştüğü ve hayatını kaybettiği ifade edildi.

 

Olay yerine asayiş ve olay yeri inceleme ekipleri sevkedildi. Polis ekiplerinin çevre güvenliği alarak inceleme işlemi başlattığı olayda polis kimseyi alana yaklaştırmadı. Yapılan incelemelerin ardından ismi henüz tespit edilemeyen şahsın cansız bedeni otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı.

 

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.