Denizli Üçgen Köprülü Kavşakta araç yangını

DENİZLİ 19.03.2019 - 16:03, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli Üçgen Köprülü Kavşakta araç yangını

Denizli Üçgen Köprülü Kavşakta, üst geçit yolunda bir otomobil aniden dumanlar yükseldi.     Edinilen bilgiye göre, yangın, Antalya istikametinden İzmir yönüne, Üçgen köprülü Kavşakta seyir halindeki bir otomobilden dumanlar yükselmeye başladı. Otomobilin sürücüsü üst geçide geldiğinde aracını durdurarak kaputu açtı. Aracın elektrik aksamından çıkan dumanları gören sürücü, 112 Acil Çağrı Merkezinden yardım istedi. Olay yerine gelen 2 Denizli Büyükşehir İtfaiye ekipleri, araca müdahale ederek araç yangınını büyümeden söndürdü. Antalya-İzmir istikametini önlem amaçlı araç yangını söndürülünceye kadar araç trafiğine kapatıldı. Otomobilde ki yangının soğutma işlemleri bittikten sonra, araç çekici ile kaldırıldı.Yol belli bir süre sonra trafiğe açıldı.

Denizli Üçgen Köprülü Kavşakta, üst geçit yolunda bir otomobil aniden dumanlar yükseldi.

 

 

Edinilen bilgiye göre, yangın, Antalya istikametinden İzmir yönüne, Üçgen köprülü Kavşakta seyir halindeki bir otomobilden dumanlar yükselmeye başladı.

Otomobilin sürücüsü üst geçide geldiğinde aracını durdurarak kaputu açtı. Aracın elektrik aksamından çıkan dumanları gören sürücü, 112 Acil Çağrı Merkezinden yardım istedi. Olay yerine gelen 2 Denizli Büyükşehir İtfaiye ekipleri, araca müdahale ederek araç yangınını büyümeden söndürdü.

Antalya-İzmir istikametini önlem amaçlı araç yangını söndürülünceye kadar araç trafiğine kapatıldı. Otomobilde ki yangının soğutma işlemleri bittikten sonra, araç çekici ile kaldırıldı.Yol belli bir süre sonra trafiğe açıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.