Denizli uluslararası 3. Yaren şairler şöleni başlıyor

DENİZLİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.12.2017 - 17:11, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli uluslararası 3. Yaren şairler şöleni başlıyor

Denizli Büyükşehir Belediyesinin bu yıl 3'üncüsünü düzenleyeceği Denizli Uluslararası Yaren Şairler Şöleni 15-16 Aralık tarihlerinde yapılacak.    Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kent Şairleri Topluluğu'nun düzenleyeceği Uluslararası 3. Yaren Şairler Şöleni 15-16 Aralık tarihlerinde yapılacak. Yurt içi ve yurt dışından 18 şairin katılacağı şiir şölenine onur konuğu İLESAM Genel Başkanı Mehmet Nuri Parmaksız olacak. 15 Aralık Cuma günü saat 20.00’de Denizli Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi’nde sunuculuğunu Nedim Saatcioğlu’nun yapacağı ve konuk sanatçı Zekai Tunca’nın yer alacağı şiir şöleni ve müzik dinletisi yapılacak. 16 Aralık Cumartesi günü saat 14.00’da ise Çatalçeşme Oda Tiyatrosu'nda "Hayata Şiirden Bakmak" konulu konferans düzenlenecek. Konferansa Hayati İnanç ve Mehmet Nuri Parmaksız konuşmacı olarak katılacak.  Aynı gün saat 20.00’de Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Kongre ve Kültür Merkezi’nde sunuculuğunu Nedim Saatcioğlu’ nun yapacağı ve Kemal Külah’ın konuk sanatçı olarak katılacağı şiir şöleni ve müzik dinletisi yapılacak. Denizli Uluslararası 3. Yaren Şairler Şöleni'nde ayrıca lise ve dengi okullarda 24 ayrı oturumda şiir ve edebiyat konuşulacak. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak şehrimizin kültürel faaliyetlerine de katkı sunmaya devam ediyoruz. Bu yıl 3'üncüsünü gerçekleştirdiğimiz ve uluslararası nitelik kazanan Yaren Şairler Şiir Şöleni ile birçok şairi şehrimizde misafir etmenin mutluluğunu yaşayacağız. Etkinliklerimizle şiir dolu iki gün geçireceğiz. Ben tüm hemşerilerimi programlarımıza davet ediyorum" dedi. 

Denizli Büyükşehir Belediyesinin bu yıl 3'üncüsünü düzenleyeceği Denizli Uluslararası Yaren Şairler Şöleni 15-16 Aralık tarihlerinde yapılacak. 

 


Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kent Şairleri Topluluğu'nun düzenleyeceği Uluslararası 3. Yaren Şairler Şöleni 15-16 Aralık tarihlerinde yapılacak. Yurt içi ve yurt dışından 18 şairin katılacağı şiir şölenine onur konuğu İLESAM Genel Başkanı Mehmet Nuri Parmaksız olacak. 15 Aralık Cuma günü saat 20.00’de Denizli Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi’nde sunuculuğunu Nedim Saatcioğlu’nun yapacağı ve konuk sanatçı Zekai Tunca’nın yer alacağı şiir şöleni ve müzik dinletisi yapılacak. 16 Aralık Cumartesi günü saat 14.00’da ise Çatalçeşme Oda Tiyatrosu'nda "Hayata Şiirden Bakmak" konulu konferans düzenlenecek. Konferansa Hayati İnanç ve Mehmet Nuri Parmaksız konuşmacı olarak katılacak. 


Aynı gün saat 20.00’de Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Kongre ve Kültür Merkezi’nde sunuculuğunu Nedim Saatcioğlu’ nun yapacağı ve Kemal Külah’ın konuk sanatçı olarak katılacağı şiir şöleni ve müzik dinletisi yapılacak. Denizli Uluslararası 3. Yaren Şairler Şöleni'nde ayrıca lise ve dengi okullarda 24 ayrı oturumda şiir ve edebiyat konuşulacak.


Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak şehrimizin kültürel faaliyetlerine de katkı sunmaya devam ediyoruz. Bu yıl 3'üncüsünü gerçekleştirdiğimiz ve uluslararası nitelik kazanan Yaren Şairler Şiir Şöleni ile birçok şairi şehrimizde misafir etmenin mutluluğunu yaşayacağız. Etkinliklerimizle şiir dolu iki gün geçireceğiz. Ben tüm hemşerilerimi programlarımıza davet ediyorum" dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.