Denizli Valiliği Kamu Spotu ile vatandaşları uyardı

DENİZLİ 13.10.2020 - 10:30, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli Valiliği Kamu Spotu ile vatandaşları uyardı

Denizli Valiliği, Kovid-19 salgınına dikkat çekmek için hazırladığı kamu spotları ile vatandaşları uyarmaya devam ediyor. Son kamu spotunda koronavirüsü yenen Denizlili hasta yaşadığı zor süreci anlatarak vatandaşları uyardı.   Denizli Valiliği tarafından paylaşılan kamu spotu, “ #Covid-19'u yenen vatandaşımızın hastalıkla mücadelesine kulak verelim; "Öksürdüğümde ciğerim parçalanıyordu, nefes alamıyor çok acı çekiyordum, ölümün kenarından döndüm, nefesin kıymetini bilin, bana bir şey olmaz demeyin” Bireysel sorumluluğumuz bizi toplumsal zafere taşısın” ifadeleri ile paylaşıldı.   İşte o paylaşım;  

Denizli Valiliği, Kovid-19 salgınına dikkat çekmek için hazırladığı kamu spotları ile vatandaşları uyarmaya devam ediyor. Son kamu spotunda koronavirüsü yenen Denizlili hasta yaşadığı zor süreci anlatarak vatandaşları uyardı.

 

Denizli Valiliği tarafından paylaşılan kamu spotu, “ #Covid-19'u yenen vatandaşımızın hastalıkla mücadelesine kulak verelim; "Öksürdüğümde ciğerim parçalanıyordu, nefes alamıyor çok acı çekiyordum, ölümün kenarından döndüm, nefesin kıymetini bilin, bana bir şey olmaz demeyin” Bireysel sorumluluğumuz bizi toplumsal zafere taşısın” ifadeleri ile paylaşıldı.

 

İşte o paylaşım;

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.