Denizli Valiliği Ve Hayırseverlerden Deprem Bölgesine 2 Tır Yardım Gönderildi

GÜNDEM 26.01.2020 - 17:00, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli Valiliği Ve Hayırseverlerden Deprem Bölgesine 2 Tır Yardım Gönderildi

Elazığ'da meydana gelen depremin ardından Denizli'den yardımlar ardına ardına gitmeye başladı. Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin kurtarma ekibiyle destek vermesinden sonra Pamukkale ve Merkezefendi Belediyeleri tarafından giysi ve battaniye yardımının ardından Valilik ve hayırseverlerde harekete geçerek 2 tır yardım gönderdi.   Dün akşam saatlerinde deprem afeti yaşanan Elazığ'a, Denizli Valiliği'ne bağlı İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü'nce bin 466 adet çadır gönderilirken, Denizlili hayırsever tarafından temin edilen 2 tır battaniye sevkiyatı yapıldı.   PAMUKKALE BELEDİYESİ ÇOCUK BEZLERİ, KIYAFET, BATTANİYE VE DİĞER İHTİYAÇLARDAN GÖNDERDİ   Pamukkale Belediyesi, deprem bölgesine malzeme gönderdi. Pamukkale Belediyesi Sosyal Market’te yer alan bütün çocuk bezleri ile kışlık olan çocuk, kadın ve erkek kıyafetleri, battaniyeler, bebek setleri ve benzeri ihtiyaç malzemeleri bölgede kullanılmak üzere bölgeye gönderildi.   MERKEZEFENDİ BELEDİYESİ KURU GIDA, SÜT, BEBEK BAKIM SETLERİ VE GİYSİLERLE YÜKLÜ BİR KAMYONU GÖNDERDİ   Merkezfendi Belediyesi,  Elazığ’da yaşanan depremin yaralarını sarmak için harekete geçti. Merkezefendi Belediyesi depremzedeler için acil olarak hazırlanan yardım malzemelerini dün akşam deprem bölgesine gönderdi. Kuru gıda, süt, bebek bakım setleri ve giysilerle yüklü bir kamyonu ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere yola çıkardı.

Elazığ'da meydana gelen depremin ardından Denizli'den yardımlar ardına ardına gitmeye başladı. Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin kurtarma ekibiyle destek vermesinden sonra Pamukkale ve Merkezefendi Belediyeleri tarafından giysi ve battaniye yardımının ardından Valilik ve hayırseverlerde harekete geçerek 2 tır yardım gönderdi.

 

Dün akşam saatlerinde deprem afeti yaşanan Elazığ'a, Denizli Valiliği'ne bağlı İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü'nce bin 466 adet çadır gönderilirken, Denizlili hayırsever tarafından temin edilen 2 tır battaniye sevkiyatı yapıldı.

 

PAMUKKALE BELEDİYESİ ÇOCUK BEZLERİ, KIYAFET, BATTANİYE VE DİĞER İHTİYAÇLARDAN GÖNDERDİ

 

Pamukkale Belediyesi, deprem bölgesine malzeme gönderdi. Pamukkale Belediyesi Sosyal Market’te yer alan bütün çocuk bezleri ile kışlık olan çocuk, kadın ve erkek kıyafetleri, battaniyeler, bebek setleri ve benzeri ihtiyaç malzemeleri bölgede kullanılmak üzere bölgeye gönderildi.

 

MERKEZEFENDİ BELEDİYESİ KURU GIDA, SÜT, BEBEK BAKIM SETLERİ VE GİYSİLERLE YÜKLÜ BİR KAMYONU GÖNDERDİ

 

Merkezfendi Belediyesi,  Elazığ’da yaşanan depremin yaralarını sarmak için harekete geçti. Merkezefendi Belediyesi depremzedeler için acil olarak hazırlanan yardım malzemelerini dün akşam deprem bölgesine gönderdi. Kuru gıda, süt, bebek bakım setleri ve giysilerle yüklü bir kamyonu ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere yola çıkardı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.