Denizli Valisi Altıparmak 3 ilçe Kaymakamıyla bir arada

GÜNDEM 31.03.2017 - 16:10, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli Valisi Altıparmak 3 ilçe Kaymakamıyla bir arada

Vali Altıparmak, Çameli, Acıpayam Ve Serinhisar İlçe Kaymakamları İle Bir Araya Geldi

Vali Dr. Ahmet Altıparmak, Çameli, Acıpayam ve Serinhisar ilçelerine giderek, Kaymakamlarla toplantıda bir araya geldi.     Beraberinde İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir ve İl Jandarma Komutan Vekili Mustafa Kurt ile birlikte ilk olarak Çameli ilçesine giden Vali Altıparmak, Kaymakam Vekili Onur Özaydın, İlçe Emniyet Müdürü ve Jandarma Komutanı ile düzenlenen toplantıda bir araya geldi.     Vali Dr. Ahmet Altıparmak daha sonra Acıpayam ilçesine geçti. Burada da Kaymakam Ali Şanlıer, İlçenin Emniyet Müdürü ve Jandarma Komutanı ile toplantı düzenleyen Vali Altıparmak, son olarak Serinhisar ilçesinde Kaymakam Hakan Alkan, İlçe Emniyet Müdürü ve Jandarma Komutanı ile düzenlenen toplantıda bir araya geldi. Toplantılarda; 16 Nisan 2017 tarihinde yapılacak olan ‘Anayasa Değişikliği Halk Oylaması’nda vatandaşlarımızın oy verme işlemlerinin huzur içinde gerçekleşmesi amacıyla seçim güvenliği için alınan önlemler görüşüldü. 
Vali Altıparmak, Çameli, Acıpayam Ve Serinhisar İlçe Kaymakamları İle Bir Araya Geldi

Vali Dr. Ahmet Altıparmak, Çameli, Acıpayam ve Serinhisar ilçelerine giderek, Kaymakamlarla toplantıda bir araya geldi.

 

 

Beraberinde İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir ve İl Jandarma Komutan Vekili Mustafa Kurt ile birlikte ilk olarak Çameli ilçesine giden Vali Altıparmak, Kaymakam Vekili Onur Özaydın, İlçe Emniyet Müdürü ve Jandarma Komutanı ile düzenlenen toplantıda bir araya geldi.

 

 

Vali Dr. Ahmet Altıparmak daha sonra Acıpayam ilçesine geçti. Burada da Kaymakam Ali Şanlıer, İlçenin Emniyet Müdürü ve Jandarma Komutanı ile toplantı düzenleyen Vali Altıparmak, son olarak Serinhisar ilçesinde Kaymakam Hakan Alkan, İlçe Emniyet Müdürü ve Jandarma Komutanı ile düzenlenen toplantıda bir araya geldi. Toplantılarda; 16 Nisan 2017 tarihinde yapılacak olan ‘Anayasa Değişikliği Halk Oylaması’nda vatandaşlarımızın oy verme işlemlerinin huzur içinde gerçekleşmesi amacıyla seçim güvenliği için alınan önlemler görüşüldü. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.