Denizli Valisi Çivril İlçesi'nde Ziyaretlerde Bulundu

DENİZLİ 12.02.2019 - 00:02, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli Valisi Çivril İlçesi'nde Ziyaretlerde Bulundu

Denizli Valisi Hasan Karahan, bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Çivril İlçesine gitti.     İlk olarak Çivril Kaymakamlığı’nı ziyaret eden Vali Hasan Karahan, burada Kaymakam Armağan Önal ve diğer ilçe protokol üyeleri tarafından karşılandı. Karşılamanın ardından Kaymakamlık Makamına geçen Vali, Armağan Önal’dan ilçede gerçekleşen kamu yatırımlarının son durumu hakkında bilgi aldı.   Kaymakamlık ziyaretinin ardından Çivril  Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezine geçen Vali Hasan Karahan burada huzurevi sakinleri tarafından karşılandı. Huzurevi sakinlerinin sorunlarını dinleyerek onlarla yakından ilgilenen Vali Hasan Karahan; Hayırsever İşadamı Merhum Kadir Kameroğlu tarafından Huzurevi bahçesinde yapımı tamamlanan 30 yataklı Yaşlı Bakımı ve Rehabilitasyon Ünitesinde incelemelerde bulundu.    Huzurevi ziyaretinin ardından Çivril Şehit Hilmi Öz Devlet Hastanesine geçen Vali Hasan Karahan hastanenin birimlerini gezerek Başhekim Dr.Ebru Aydınlık’tan Hastanenin genel durumu hakkında bilgi aldı. Ayrıca  Vali Hasan Karahan hastane ziyaretinde, yatan hastaları da ziyaret ederek durumları hakkında bilgi aldı.   Çivril İlçe ziyaretinde,  Çivril Şevkiye Özel Fen Lisesini ziyaret eden Vali Hasan Karahan Okul Müdürü Engin Toprak’dan okulun genel durumu ve başarısı hakkında bilgiler aldı. Daha sonra öğretmenlerle bir araya gelen Vali Hasan Karahan son olarak sınıfları gezerek öğrencilerle sohbet etti.   Daha sonra Çivril Belediyesi’ne geçen Vali Hasan Karahan Belediye önünde  Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven ve belediye personeli tarafından karşılandı. Karşılamanın ardından Belediye Başkanının makamına geçen Vali Hasan Karahan; Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven’den Belediyenin ilçede gerçekleştirdiği ve devam eden yatırımları hakkında bilgi aldı. Ayrıca ilçede yapımı tamamlanan İlçe Stadyumunda incelemelerde bulunan Vali Hasan Karahan stadyumu gezerek yetkililerden  bilgi aldı.     Çivril İlçe ziyaretinde son olarak Çivril Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliği’nde incelemelerde bulunan Vali Hasan Karahan İstasyon Amiri Mestan Çetin’den bilgi alarak görevlerinde başarılar diledi.

Denizli Valisi Hasan Karahan, bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Çivril İlçesine gitti.

 

 

İlk olarak Çivril Kaymakamlığı’nı ziyaret eden Vali Hasan Karahan, burada Kaymakam Armağan Önal ve diğer ilçe protokol üyeleri tarafından karşılandı. Karşılamanın ardından Kaymakamlık Makamına geçen Vali, Armağan Önal’dan ilçede gerçekleşen kamu yatırımlarının son durumu hakkında bilgi aldı.

 

Kaymakamlık ziyaretinin ardından Çivril  Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezine geçen Vali Hasan Karahan burada huzurevi sakinleri tarafından karşılandı. Huzurevi sakinlerinin sorunlarını dinleyerek onlarla yakından ilgilenen Vali Hasan Karahan; Hayırsever İşadamı Merhum Kadir Kameroğlu tarafından Huzurevi bahçesinde yapımı tamamlanan 30 yataklı Yaşlı Bakımı ve Rehabilitasyon Ünitesinde incelemelerde bulundu. 

 

Huzurevi ziyaretinin ardından Çivril Şehit Hilmi Öz Devlet Hastanesine geçen Vali Hasan Karahan hastanenin birimlerini gezerek Başhekim Dr.Ebru Aydınlık’tan Hastanenin genel durumu hakkında bilgi aldı. Ayrıca  Vali Hasan Karahan hastane ziyaretinde, yatan hastaları da ziyaret ederek durumları hakkında bilgi aldı.

 

Çivril İlçe ziyaretinde,  Çivril Şevkiye Özel Fen Lisesini ziyaret eden Vali Hasan Karahan Okul Müdürü Engin Toprak’dan okulun genel durumu ve başarısı hakkında bilgiler aldı. Daha sonra öğretmenlerle bir araya gelen Vali Hasan Karahan son olarak sınıfları gezerek öğrencilerle sohbet etti.

 

Daha sonra Çivril Belediyesi’ne geçen Vali Hasan Karahan Belediye önünde  Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven ve belediye personeli tarafından karşılandı. Karşılamanın ardından Belediye Başkanının makamına geçen Vali Hasan Karahan; Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven’den Belediyenin ilçede gerçekleştirdiği ve devam eden yatırımları hakkında bilgi aldı. Ayrıca ilçede yapımı tamamlanan İlçe Stadyumunda incelemelerde bulunan Vali Hasan Karahan stadyumu gezerek yetkililerden  bilgi aldı.

 

 

Çivril İlçe ziyaretinde son olarak Çivril Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliği’nde incelemelerde bulunan Vali Hasan Karahan İstasyon Amiri Mestan Çetin’den bilgi alarak görevlerinde başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.