Denizli Valisi Hasan Karahan Güney ilçesini ziyaret etti

GÜNDEM 10.10.2018 - 09:39, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli Valisi Hasan Karahan Güney ilçesini ziyaret etti

Denizli Valisi Hasan Karahan, bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Güney ilçesine gitti.   İlk olarak Güney Kaymakamlığı’nı ziyaret eden Vali Hasan Karahan, burada vekaleten atanan Fatih Özcan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.    Kaymakamlık önünde Kaymakam Vekili Fatih Özcan, Belediye Başkanı Halil Ayhan ve diğer ilçe protokol üyeleri tarafından karşılanan Vali Karahan  karşılamanın ardından Kaymakamlık Makamına geçti. Kaymakam V. Özcan’dan ilçenin ve kamu yatırımlarının son durumu hakkında bilgi alan Vali Karahan daha sonra İlçe Entegre Hastanesine geçen Valimiz Hasan Karahan Poliklinik, Laboratuvar ve acil bölümlerinde incelemelerde bulunarak yetkililerden Hastanenin genel yapısı ve çalışmaları hakkında bilgiler aldı. Güney ilçe ziyareti kapsamında Güney Belediyesi'ne geçen Vali Karahan burada Güney İlçe Belediye Başkanı Halil Ayhan ve belediye personeli tarafından karşılandı. Güney Belediye Başkanı Halil Ayhan ziyarette Vali Karahan'a belediye olarak ilçede gerçekleştirdikleri hizmetlerle ilgili olarak bilgi verdi.     İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı ziyaretlerinde de bulunan Vali Karahan, görevli güvenlik güçlerinden ilçedeki asayiş ve diğer güvenlik durumu hakkında bilgiler aldı.     Vali Karahan son olarak belediye ziyaretinin ardından çaybahçesinde halkla bir araya gelerek sohbet etti, İlçe sakinlerinin sorunlarını dinleyerek çözümü hakkında yetkililere talimat verdi.  

Denizli Valisi Hasan Karahan, bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Güney ilçesine gitti.

 

İlk olarak Güney Kaymakamlığı’nı ziyaret eden Vali Hasan Karahan, burada vekaleten atanan Fatih Özcan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 

 

Kaymakamlık önünde Kaymakam Vekili Fatih Özcan, Belediye Başkanı Halil Ayhan ve diğer ilçe protokol üyeleri tarafından karşılanan Vali Karahan  karşılamanın ardından Kaymakamlık Makamına geçti. Kaymakam V. Özcan’dan ilçenin ve kamu yatırımlarının son durumu hakkında bilgi alan Vali Karahan daha sonra İlçe Entegre Hastanesine geçen Valimiz Hasan Karahan Poliklinik, Laboratuvar ve acil bölümlerinde incelemelerde bulunarak yetkililerden Hastanenin genel yapısı ve çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

Güney ilçe ziyareti kapsamında Güney Belediyesi'ne geçen Vali Karahan burada Güney İlçe Belediye Başkanı Halil Ayhan ve belediye personeli tarafından karşılandı. Güney Belediye Başkanı Halil Ayhan ziyarette Vali Karahan'a belediye olarak ilçede gerçekleştirdikleri hizmetlerle ilgili olarak bilgi verdi.

 

 

İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı ziyaretlerinde de bulunan Vali Karahan, görevli güvenlik güçlerinden ilçedeki asayiş ve diğer güvenlik durumu hakkında bilgiler aldı.

 

 

Vali Karahan son olarak belediye ziyaretinin ardından çaybahçesinde halkla bir araya gelerek sohbet etti, İlçe sakinlerinin sorunlarını dinleyerek çözümü hakkında yetkililere talimat verdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.