Denizli Valisi Hasan Karahan Koltuğunu Sude Naz'a devretti

DENİZLİ 23.04.2019 - 12:09, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli Valisi Hasan Karahan Koltuğunu Sude Naz'a devretti

Denizli'de, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle, Gazi İlkokulu 4.sınıf öğrencisi Sude Naz Pişkin, Denizli Valisi Hasan Karahan’ın koltuğuna oturdu. Ülkemizde ve dünyada yaşanan terör olaylarına dikkat çeken Vali Sude Naz Pişkin; “Biz çocukları en çok etkileyen terör olaylarının bir an önce son bulması temennisinde bulundu.     Denizli Valisi Hasan Karahan tarafından karşılanan Sude Naz Pişkin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle,  Vali Karahan bir süreliğine makam koltuğunu devretti. Makam koltuğuna oturan Sude Naz Pişkin basın mensuplarına yaptığı konuşması ise; "Bugün büyük önden milli egemenlik ateşini yaktığı mücadelenin en büyük adımıdır.23 Nisan 1920’de TBMM açılmıştır. Atatürk 23 Nisan’ı biz çocuklar bayram yapalım diye bizlere armağan etmiştir. Bu bayram dünyada var olan tek çocuk bayramıdır. Bu güzel vatanı ve bayramı armağan eden, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e, silah arkadaşlarına tüm şehitlerimize ve gazilerimize sonsuz saygı ve sevgilerimizi sunuyoruz." şeklinde konuştu.     "TERÖR OLAYLARININ SON BULMASINI İSTİYORUZ" Sude Naz Pişkin konuşmalarının devamında ise; "Bizler vatanımızı ve bayrağımızı korumayı, insan sevgisini çalışkan ve dürüst olmayı, değeri öğretmenlerimiz ve ailelerimizden öğreniyoruz. Bugünün çocukları yarının büyükleri olarak sizlerden aldığımız bayrağı ülkemizin en güzle yerlerine taşıyacağız. Biz çocukların en büyük arzusu ülkemizde ve dünyada özellikle çocukları çok olumsuz etkileyen terör olaylarının son bulması ve ay-yıldızlı bayrağımızın özgürce ve sonsuza dek dalgalanması dileği ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutluyorum.” dedi.  

Denizli'de, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle, Gazi İlkokulu 4.sınıf öğrencisi Sude Naz Pişkin, Denizli Valisi Hasan Karahan’ın koltuğuna oturdu. Ülkemizde ve dünyada yaşanan terör olaylarına dikkat çeken Vali Sude Naz Pişkin; “Biz çocukları en çok etkileyen terör olaylarının bir an önce son bulması temennisinde bulundu.

 

 

Denizli Valisi Hasan Karahan tarafından karşılanan Sude Naz Pişkin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle,  Vali Karahan bir süreliğine makam koltuğunu devretti. Makam koltuğuna oturan Sude Naz Pişkin basın mensuplarına yaptığı konuşması ise; "Bugün büyük önden milli egemenlik ateşini yaktığı mücadelenin en büyük adımıdır.23 Nisan 1920’de TBMM açılmıştır. Atatürk 23 Nisan’ı biz çocuklar bayram yapalım diye bizlere armağan etmiştir. Bu bayram dünyada var olan tek çocuk bayramıdır. Bu güzel vatanı ve bayramı armağan eden, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e, silah arkadaşlarına tüm şehitlerimize ve gazilerimize sonsuz saygı ve sevgilerimizi sunuyoruz." şeklinde konuştu.

 

 

"TERÖR OLAYLARININ SON BULMASINI İSTİYORUZ"

Sude Naz Pişkin konuşmalarının devamında ise; "Bizler vatanımızı ve bayrağımızı korumayı, insan sevgisini çalışkan ve dürüst olmayı, değeri öğretmenlerimiz ve ailelerimizden öğreniyoruz. Bugünün çocukları yarının büyükleri olarak sizlerden aldığımız bayrağı ülkemizin en güzle yerlerine taşıyacağız. Biz çocukların en büyük arzusu ülkemizde ve dünyada özellikle çocukları çok olumsuz etkileyen terör olaylarının son bulması ve ay-yıldızlı bayrağımızın özgürce ve sonsuza dek dalgalanması dileği ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutluyorum.” dedi.

 

Habere ifade bırak !
KONUK KALEM- DTO YÖNETİM KURULU BAŞKANI UĞUR ERDOĞAN
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.