Denizli Valisi Karahan Kaymakam Çoban'a Şahitlik yaptı

DENİZLİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.04.2019 - 11:40, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli Valisi Karahan Kaymakam Çoban'a Şahitlik yaptı

Denizli Valisi Hasan Karahan Muğla ilçesinin Datça Kaymakamı Mesut Çoban, Antalya’nın Aksu ilçesinden Ebru Durmaz'ın şahitliğini yaptı.   Muğla'nın Datça Kaymakamı Mesut Çoban, İstanbul Medipol Üniversitesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü mezunu Ebru Durmaz ile hayatını birleştirerek dünya evine girdi. Çiftin Antalya’nın Aksu ilçesindeki nikahını Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin kıydı.   Kaymakam Çoban ile eşi Ebru Durmaz’ın nikah şahitliklerini ise Denizli Valisi Hasan Karahan, Antalya Aksu Kaymakamı Aydın Ergün, Demre Kaymakamı Murat Uz, Kaş Kaymakamı Ulaş Akhan, Giresun Espiye Belediye Başkanı Mustafa Karadere yaptı.  Kaymakam Çoban ve eşi nikahın ardından tebrikleri kabul etti. 

Denizli Valisi Hasan Karahan Muğla ilçesinin Datça Kaymakamı Mesut Çoban, Antalya’nın Aksu ilçesinden Ebru Durmaz'ın şahitliğini yaptı.

 


Muğla'nın Datça Kaymakamı Mesut Çoban, İstanbul Medipol Üniversitesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü mezunu Ebru Durmaz ile hayatını birleştirerek dünya evine girdi. Çiftin Antalya’nın Aksu ilçesindeki nikahını Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin kıydı.

 
Kaymakam Çoban ile eşi Ebru Durmaz’ın nikah şahitliklerini ise Denizli Valisi Hasan Karahan, Antalya Aksu Kaymakamı Aydın Ergün, Demre Kaymakamı Murat Uz, Kaş Kaymakamı Ulaş Akhan, Giresun Espiye Belediye Başkanı Mustafa Karadere yaptı. 
Kaymakam Çoban ve eşi nikahın ardından tebrikleri kabul etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.