Denizli ve 3 İl için Cumhurbaşkanı Erdoğan Duyurdu

DENİZLİ 18.02.2019 - 16:19, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli ve 3 İl için Cumhurbaşkanı Erdoğan Duyurdu

Denizli'de 21 Şubat 2019 Perşembe günü Cumhurbaşkanı Erdoğan Açılış Töreni ve ziyaretler için Denizli'de olacak. Burdur İlinde bugün yaptığı programda Denizli, Afyon, Isparta ve Burdur'u ilgilendiren haberi verdi.   Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 21 Şubat 2019 Perşembe günü gerçekleşecek olan programında Denizli için müjdelerinin olduğu tahmin ediliyor. Bugün Burdur'da gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı programında konuşmalarında şunları belirtti.     "DEMİR YOLU HATTI YERLİ YAZILIMLA YÖNETİLECEK" Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sözlerinde; "AFYON-DENİZLİ-ISPARTA-BURDUR demiryolu hattını yerli yazılımla sinyalli hale getiriyoruz laf değil iş yapıyoruz" şeklinde konuştu.     "PAHALILIK SÜRERSE  81 İLE" Patlıcan, patates, soğan... Bunlarla vatandaşımızı üzdüler. Biz de tanzim satışları kurduk, daha da genişletiyoruz. Pahalılık sürerse seçim sonrası tanzim satışları 81 ile yayacağız.     Cumhurbaşkanı 21 Şubat 2019 Perşembe Denizli Programı Cumhurbaşkanı Erdoğan saat 13.30’da 29 Ekim Bulvarı Özay Gönlüm Meydanı’nda halka hitap edecek. Açılış ve ziyaretler yapması da beklenen Erdoğan’ın Denizli ziyareti nedeni ile hazırlıklar şimdiden başladı.

Denizli'de 21 Şubat 2019 Perşembe günü Cumhurbaşkanı Erdoğan Açılış Töreni ve ziyaretler için Denizli'de olacak. Burdur İlinde bugün yaptığı programda Denizli, Afyon, Isparta ve Burdur'u ilgilendiren haberi verdi.

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 21 Şubat 2019 Perşembe günü gerçekleşecek olan programında Denizli için müjdelerinin olduğu tahmin ediliyor. Bugün Burdur'da gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı programında konuşmalarında şunları belirtti.

 

 

"DEMİR YOLU HATTI YERLİ YAZILIMLA YÖNETİLECEK"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sözlerinde; "AFYON-DENİZLİ-ISPARTA-BURDUR demiryolu hattını yerli yazılımla sinyalli hale getiriyoruz laf değil iş yapıyoruz" şeklinde konuştu.

 

 

"PAHALILIK SÜRERSE  81 İLE"

Patlıcan, patates, soğan... Bunlarla vatandaşımızı üzdüler. Biz de tanzim satışları kurduk, daha da genişletiyoruz.

Pahalılık sürerse seçim sonrası tanzim satışları 81 ile yayacağız.

 

 

Cumhurbaşkanı 21 Şubat 2019 Perşembe Denizli Programı

Cumhurbaşkanı Erdoğan saat 13.30’da 29 Ekim Bulvarı Özay Gönlüm Meydanı’nda halka hitap edecek. Açılış ve ziyaretler yapması da beklenen Erdoğan’ın Denizli ziyareti nedeni ile hazırlıklar şimdiden başladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.