Denizli ve 9 İlde FETÖ Operasyonu Askere Gözaltı

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.01.2019 - 11:29, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli ve 9 İlde FETÖ Operasyonu Askere Gözaltı

Denizli ve 9 İlde FETÖ/PDY'nin Türk Silahlı Kuvvetleri içindeki oluşumuna yönelik operasyonda, 30 asker hakkında gözaltı kararı verildi.    Kırıkkale Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'nın (FETÖ/PDY), Türk Silahlı Kuvvetleri içindeki yapılanmasına yönelik soruşturma kapsamında Kırıkkale merkezli; Ankara, Adıyaman, Aksaray, Bursa, Denizli, İzmir, Sakarya, Şırnak, Hatay ve Hakkari’de tespit edilen örgüte bağlı 30 askerin daha kimliği belirlendi.  Bugün sabah saatlerinde eş zamanlı başlatılan operasyonda haklarında gözaltı kararı verilen şüphelilerin yakalanması için çalışma sürüyor. 

Denizli ve 9 İlde FETÖ/PDY'nin Türk Silahlı Kuvvetleri içindeki oluşumuna yönelik operasyonda, 30 asker hakkında gözaltı kararı verildi. 

 

Kırıkkale Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'nın (FETÖ/PDY), Türk Silahlı Kuvvetleri içindeki yapılanmasına yönelik soruşturma kapsamında Kırıkkale merkezli; Ankara, Adıyaman, Aksaray, Bursa, Denizli, İzmir, Sakarya, Şırnak, Hatay ve Hakkari’de tespit edilen örgüte bağlı 30 askerin daha kimliği belirlendi. 


Bugün sabah saatlerinde eş zamanlı başlatılan operasyonda haklarında gözaltı kararı verilen şüphelilerin yakalanması için çalışma sürüyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.