Denizli ve İlçelerinde hava nasıl olacak?

YAŞAM 20.10.2018 - 10:47, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli ve İlçelerinde hava nasıl olacak?

Denizliler bugün yazdan kalma bir gün yaşıyor.Peki bu güzel hava devam edecek mi? Yarın yani pazar günü Denizli ve İlçelerinde hava nasıl olacak? Denizliler yeni haftaya nasıl bir hava ile başlayacak. İşte haberimizde...   Sonbaharın ortalarına geldiğiz şu günlerde Denizliler yazdan kalma günler yaşamaya devam ediyor. Hafta başından itibaren en yüksek sıcaklıkların 25-28 derece ortalamasının yaşandığı kentimizde ılık ve güzel hava bugün de etkili olacak. Bugün Denizli'de parçalı bulutlu hava hakim. En yüksek sıcaklık 27, en düşük derece ise 15 derece. İlçelerde de durum aynı. Soğuk deyince ilk akla gelen İlçemiz olan Çameli'de en yüksek sıcaklık 24 derece. Diğer ilçelerimizde sıcaklık ortalaması 26 derece dolaylarında... Yarın yine Denizli ve İlçelerinde hava Çok bulutlu olmasına rağmen hava oldukça sıcak olacak.En yüksek 24, en düşük ise 14 derecenin tahmin edildiği Denizli'de Denizlililer sıcağın ve güzel günün tadını çıkaracak. Yeni Haftaya Denizli yine parçalı bulutlu bir hava ile başlayacak.23 ve 24 Ekimde yine parçalı bir havanın hakim olacağı kentimizde Çarşamba günü sağanak yağış bekleniyor. Sıcaklıklar biraz düşse de en düşük sıcaklık 21 derecenin olması bekleniyor.  

Denizliler bugün yazdan kalma bir gün yaşıyor.Peki bu güzel hava devam edecek mi? Yarın yani pazar günü Denizli ve İlçelerinde hava nasıl olacak? Denizliler yeni haftaya nasıl bir hava ile başlayacak. İşte haberimizde...

 

Sonbaharın ortalarına geldiğiz şu günlerde Denizliler yazdan kalma günler yaşamaya devam ediyor. Hafta başından itibaren en yüksek sıcaklıkların 25-28 derece ortalamasının yaşandığı kentimizde ılık ve güzel hava bugün de etkili olacak.

Bugün Denizli'de parçalı bulutlu hava hakim. En yüksek sıcaklık 27, en düşük derece ise 15 derece. İlçelerde de durum aynı. Soğuk deyince ilk akla gelen İlçemiz olan Çameli'de en yüksek sıcaklık 24 derece. Diğer ilçelerimizde sıcaklık ortalaması 26 derece dolaylarında...

Yarın yine Denizli ve İlçelerinde hava Çok bulutlu olmasına rağmen hava oldukça sıcak olacak.En yüksek 24, en düşük ise 14 derecenin tahmin edildiği Denizli'de Denizlililer sıcağın ve güzel günün tadını çıkaracak.

Yeni Haftaya Denizli yine parçalı bulutlu bir hava ile başlayacak.23 ve 24 Ekimde yine parçalı bir havanın hakim olacağı kentimizde Çarşamba günü sağanak yağış bekleniyor.

Sıcaklıklar biraz düşse de en düşük sıcaklık 21 derecenin olması bekleniyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.