Denizli ve İzmir’e “EGE EXPO “yakışır

DİĞER 14.07.2016 - 08:27, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:49
 

Denizli ve İzmir’e “EGE EXPO “yakışır

denizli haber / denizli 20 haber / Denizli ve İzmir’e “EGE EXPO “yakışır

Türkiye topyekûn Teröre karşı büyük bir mücadele içerisinde Güneydoğu’da adeta bir savaş yaşanıyor. Askerimiz, Polisimiz, korucularımız, terör örgütü mensuplarıyla silahlı çatışma devam ediyor. Terör örgütünün hain pusularla Askerimizi ve Polisimizi şehit ediyorlar. Bayrağı ve Ülkesi için canını veren bu yiğit Şehitlerimizin geride bıraktığı evlatlarına ve yakınlarına bizlerde bakmakla görevli olduğumuzu unutmayalım…    Denizli’den Vergi rekortmeni neden çıkmadı? Turizmdeki durgunluk Pamukkale’yi de vurdu mu? Buradan Vali Sayın Ahmet Altıparmak’a, Ekonomi Bakanı Sayın Nihat Zeybekci’ye seslenmek istiyorum.    YAZARIN YAZISININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN!    
denizli haber / denizli 20 haber / Denizli ve İzmir’e “EGE EXPO “yakışır

Türkiye topyekûn Teröre karşı büyük bir mücadele içerisinde Güneydoğu’da adeta bir savaş yaşanıyor. Askerimiz, Polisimiz, korucularımız, terör örgütü mensuplarıyla silahlı çatışma devam ediyor. Terör örgütünün hain pusularla Askerimizi ve Polisimizi şehit ediyorlar. Bayrağı ve Ülkesi için canını veren bu yiğit Şehitlerimizin geride bıraktığı evlatlarına ve yakınlarına bizlerde bakmakla görevli olduğumuzu unutmayalım…   

Denizli’den Vergi rekortmeni neden çıkmadı?

Turizmdeki durgunluk Pamukkale’yi de vurdu mu?

Buradan Vali Sayın Ahmet Altıparmak’a, Ekonomi Bakanı Sayın Nihat Zeybekci’ye seslenmek istiyorum. 

 

YAZARIN YAZISININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN!

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.