Denizli ve Türkiye'de Bilim Fuarı Kapıları açmaya devam ediyor

BİLİM 01.05.2019 - 14:18, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli ve Türkiye'de Bilim Fuarı Kapıları açmaya devam ediyor

Denizli'de Milli Eğitim Bakanlığı ile TÜBİTAK arasında imzalanan protokol kapsamında bilim kültürünün geliştirilmesi amacıyla ülke genelinde ortaokul ve liseler arasında Bilim Fuarı Sergileri kapılarını açmaya devam ediyor.     Denizli ilinde son olarak Orhan Abalıoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin hazırlamış olduğu projenin açılışı,İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz tarafından Müdür Yardımcısı Hüseyin Başgün,  okul idarecileri, öğrenciler ve davetlilerin katılımı ile yapıldı. Denizli İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz konuşmasında “Öncelikle değerli öğretmen arkadaşlarımı içtenlikle tebrik ediyorum. Bugünkü bilim fuarımızda gayret gösteren, rehberlik eden değerli öğretmenlerimize ve kıymetli öğrencilerimize çok çok teşekkür ediyorum. Bundan önce Samsun’da yapılan yarışmada dereceye giren robotik kodlamadaki gençlerimize de içtenlikle teşekkür ediyorum. Yolunuz açık olsun diyorum, çünkü sizlerin gelecekte ülkemizin yönetiminde çok güzel yerlerde olacağınıza yürekten inanıyoruz. Artık mesleki eğitimin önü açıktır. Gerek yönetmelik değişiklikleriyle gerek sanayicilerimizle yapılan iş birliği protokolleriyle gerekse siz değerli öğrencilerimizin üniversiteye geçişiyle… Bir kez daha sizleri tebrik ediyor, başarılar diliyor ve çalışmalarınızda kolaylıklar diliyorum” dedi.   İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, tüm projeleri ilgi ile inceleyerek, hazırlayan öğrencilerden bilgiler aldı.  Programın sonunda Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen 13. Uluslararası MEB Robot Yarışmasında ilimizi temsil eden öğrencilere Bakanlığımızın Katılım Belgelerini verdi.  

Denizli'de Milli Eğitim Bakanlığı ile TÜBİTAK arasında imzalanan protokol kapsamında bilim kültürünün geliştirilmesi amacıyla ülke genelinde ortaokul ve liseler arasında Bilim Fuarı Sergileri kapılarını açmaya devam ediyor.

 

 

Denizli ilinde son olarak Orhan Abalıoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin hazırlamış olduğu projenin açılışı,İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz tarafından Müdür Yardımcısı Hüseyin Başgün,  okul idarecileri, öğrenciler ve davetlilerin katılımı ile yapıldı.

Denizli İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz konuşmasında “Öncelikle değerli öğretmen arkadaşlarımı içtenlikle tebrik ediyorum. Bugünkü bilim fuarımızda gayret gösteren, rehberlik eden değerli öğretmenlerimize ve kıymetli öğrencilerimize çok çok teşekkür ediyorum. Bundan önce Samsun’da yapılan yarışmada dereceye giren robotik kodlamadaki gençlerimize de içtenlikle teşekkür ediyorum. Yolunuz açık olsun diyorum, çünkü sizlerin gelecekte ülkemizin yönetiminde çok güzel yerlerde olacağınıza yürekten inanıyoruz. Artık mesleki eğitimin önü açıktır. Gerek yönetmelik değişiklikleriyle gerek sanayicilerimizle yapılan iş birliği protokolleriyle gerekse siz değerli öğrencilerimizin üniversiteye geçişiyle… Bir kez daha sizleri tebrik ediyor, başarılar diliyor ve çalışmalarınızda kolaylıklar diliyorum” dedi.

 

İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, tüm projeleri ilgi ile inceleyerek, hazırlayan öğrencilerden bilgiler aldı.  Programın sonunda Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen 13. Uluslararası MEB Robot Yarışmasında ilimizi temsil eden öğrencilere Bakanlığımızın Katılım Belgelerini verdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.