Denizli ve ülke ekonomisi konuşuldu

SİYASET 18.04.2018 - 11:55, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli ve ülke ekonomisi konuşuldu

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK PARTİ) Merkezefendi İlçe Teşkilatı, Müstakil İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Denizli Şubesini ziyaret etti. Ziyarette Denizli ve ülke için yapılacak çalışmalara katkı koymanın önemine işaret edildi.     Adalet ve Kalkınma Partisi Merkezefendi İlçe Teşkilatı, Ekrem Başer başkanlığında MÜSİAD Denizli Şube Başkan ve yönetimini ziyaret etti. Ziyarette iş dünyasının ekonomiye katkısı üzerinde duruldu. Ziyarette konuşan AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer, “MÜSİAD gibi şehrimizin önde gelen iş adamlarını bünyesinde bulunduran bir derneğimizin olması ve bu kadar güçlü bir yapılanmayla Denizli’ye hizmet etmeleri Denizlimizin kalkınması adına son derece önemlidir. Bizlerde AK Parti Merkezefendi Teşkilatı olarak her zaman şehrimize ve ilçemize yapılacak katkılara destek vermeye devam edeceğiz. MÜSİAD’a bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyor, nazik misafirperverliklerinden dolayı İsmail Biltekin başkanımıza ve yönetimine teşekkür ediyorum” dedi.   “ŞEHRİMİZ İÇİN ELİMİZİ TAŞIN ALTINA KOYMAYA HAZIRIZ” Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren MÜSİAD Şube Başkanı İsmail Biltekin, “Adalet ve Kalkınma Partisi Merkezefendi İlçe teşkilatına gerçekleştirdikleri ziyaret nedeniyle teşekkür ediyoruz. Şehrimiz için her zaman elimizi taşın altına koymaya hazırız. Göreve yeni seçilen Ekrem Başer kardeşimize ve teşkilatına başarılar diliyorum” dedi.    

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK PARTİ) Merkezefendi İlçe Teşkilatı, Müstakil İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Denizli Şubesini ziyaret etti. Ziyarette Denizli ve ülke için yapılacak çalışmalara katkı koymanın önemine işaret edildi.

 

 

Adalet ve Kalkınma Partisi Merkezefendi İlçe Teşkilatı, Ekrem Başer başkanlığında MÜSİAD Denizli Şube Başkan ve yönetimini ziyaret etti. Ziyarette iş dünyasının ekonomiye katkısı üzerinde duruldu. Ziyarette konuşan AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer, “MÜSİAD gibi şehrimizin önde gelen iş adamlarını bünyesinde bulunduran bir derneğimizin olması ve bu kadar güçlü bir yapılanmayla Denizli’ye hizmet etmeleri Denizlimizin kalkınması adına son derece önemlidir. Bizlerde AK Parti Merkezefendi Teşkilatı olarak her zaman şehrimize ve ilçemize yapılacak katkılara destek vermeye devam edeceğiz. MÜSİAD’a bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyor, nazik misafirperverliklerinden dolayı İsmail Biltekin başkanımıza ve yönetimine teşekkür ediyorum” dedi.

 

“ŞEHRİMİZ İÇİN ELİMİZİ TAŞIN ALTINA KOYMAYA HAZIRIZ”

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren MÜSİAD Şube Başkanı İsmail Biltekin, “Adalet ve Kalkınma Partisi Merkezefendi İlçe teşkilatına gerçekleştirdikleri ziyaret nedeniyle teşekkür ediyoruz. Şehrimiz için her zaman elimizi taşın altına koymaya hazırız. Göreve yeni seçilen Ekrem Başer kardeşimize ve teşkilatına başarılar diliyorum” dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.