Denizli Ve Uşak'ta “Dış Ticaret Bilgilendirme Semineri"

EKONOMİ 26.12.2019 - 16:33, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli Ve Uşak'ta “Dış Ticaret Bilgilendirme Semineri"

Ticaret Bakanlığı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve Türkiye İhracatçılar Meclisi koordinatörlüğünde; Denizli İhracatçılar Birliği işbirliğiyle Uşak Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde, 24 Aralık 2019 Salı günü UTSO Konferans Salonu’nda Uşak’ta, 25 Aralık 2019 Çarşamba günü ise Denizli Ticaret Odası ev sahipliğinde Denizli'de DTO Konferans Salonu'nda "Dış Ticaret Bilgilendirme Seminerleri” gerçekleştirildi.   Uşak ve Denizli'de gerçekleştirilen seminerlerde, Ticaret Bakanlığı İhracat Genel Müdürlüğü'nden Ticaret Uzman Yardımcısı Gökberk Sönmez,İhracatta Sağlanan Devlet Yardımları Desteklerinden; Türk Ürünlerinin Yurtdışında Markalaşması, UR-GE, Pazara Giriş Belgelerinin Desteklenmesi, Pazar Araştırması, Yurtiçi ve Yurtdışı Fuarlar, Yurtdışı Birim Marka ve Tanıtım, Tasarım, Marka-Turquality ile Küresel Tedarik Zincirine Girişve Türkiye Ticaret Merkezleri hakkında mevzuatla ilgili güncel bilgileri sundu.  Ticaret Bakanlığı İhracat Genel Müdürlüğü'nden İhracatı Geliştirme Uzmanı Halit Oral Akbay ise Ülke Sunumu- Rusya Pazarına İhraç İmkanları, pazara girişte yapılması gereken detaylar hakkında genel bilgilendirme yaptı.   Ticaret Bakanlığı Dış Temsilcilikler ve Uluslararası Etkinlikler Genel Müdürlüğü'nden İhracatı Geliştirme Uzmanı Emine Çiğdem Kemahlı Kaleli’nin Çin Halk Cumhuriyeti Pazarına İhraç İmkanları, Çin dış ticaret verileri, gümrük vergileri, pazara giriş ile ilgili konulardaki sunumunun ardından, Türk Eximbank Denizli Şubesi'nden Uzman Muhammed Afşar, Salih Kayhan ve Selçuk Ekşi, Türk Eximbank İhracat Kredi Sigorta ve Garanti Programları konularında güncel bilgi sunumları gerçekleştirildi. Denizli ve Uşak’ta faaliyet gösteren  ihracatçı firma temsilcilerinin ve ilgililerin katılım sağladığı seminerler, soru-cevap bölümüyle sona erdi.  

Ticaret Bakanlığı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve Türkiye İhracatçılar Meclisi koordinatörlüğünde; Denizli İhracatçılar Birliği işbirliğiyle Uşak Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde, 24 Aralık 2019 Salı günü UTSO Konferans Salonu’nda Uşak’ta, 25 Aralık 2019 Çarşamba günü ise Denizli Ticaret Odası ev sahipliğinde Denizli'de DTO Konferans Salonu'nda "Dış Ticaret Bilgilendirme Seminerleri” gerçekleştirildi.

 

Uşak ve Denizli'de gerçekleştirilen seminerlerde, Ticaret Bakanlığı İhracat Genel Müdürlüğü'nden Ticaret Uzman Yardımcısı Gökberk Sönmez,İhracatta Sağlanan Devlet Yardımları Desteklerinden; Türk Ürünlerinin Yurtdışında Markalaşması, UR-GE, Pazara Giriş Belgelerinin Desteklenmesi, Pazar Araştırması, Yurtiçi ve Yurtdışı Fuarlar, Yurtdışı Birim Marka ve Tanıtım, Tasarım, Marka-Turquality ile Küresel Tedarik Zincirine Girişve Türkiye Ticaret Merkezleri hakkında mevzuatla ilgili güncel bilgileri sundu.  Ticaret Bakanlığı İhracat Genel Müdürlüğü'nden İhracatı Geliştirme Uzmanı Halit Oral Akbay ise Ülke Sunumu- Rusya Pazarına İhraç İmkanları, pazara girişte yapılması gereken detaylar hakkında genel bilgilendirme yaptı.

 

Ticaret Bakanlığı Dış Temsilcilikler ve Uluslararası Etkinlikler Genel Müdürlüğü'nden İhracatı Geliştirme Uzmanı Emine Çiğdem Kemahlı Kaleli’nin Çin Halk Cumhuriyeti Pazarına İhraç İmkanları, Çin dış ticaret verileri, gümrük vergileri, pazara giriş ile ilgili konulardaki sunumunun ardından, Türk Eximbank Denizli Şubesi'nden Uzman Muhammed Afşar, Salih Kayhan ve Selçuk Ekşi, Türk Eximbank İhracat Kredi Sigorta ve Garanti Programları konularında güncel bilgi sunumları gerçekleştirildi.

Denizli ve Uşak’ta faaliyet gösteren  ihracatçı firma temsilcilerinin ve ilgililerin katılım sağladığı seminerler, soru-cevap bölümüyle sona erdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.