Denizli'ye Bakan Selçuk Geliyor

DENİZLİ 14.03.2019 - 17:04, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'ye Bakan Selçuk Geliyor

Türkiye Cumhuriyeti Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümre Selçuk 25 Mart 2019 Pazartesi günü Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) koordinasyonunda, iş adamlarıyla bir çalıştay gerçekleştirmek üzere Denizli’de olacak. Özellikle son 2 aylık dönemde istihdam teşviklerinin kullanımında yaşanan artış ile dikkat çeken bir il olan Denizli, Bakan Selçuk’u ilk defa ağırlayacak.     TOBB tarafından yürütülen istihdam seferberliği hakkında bilgi veren Denizli Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Müjdat Keçeci, “Şu anda devlet tarafından istihdam yaratan işverenlerimize verilen birçok teşvik var. TOBB da bu teşvikleri kullanma çağrısı yaparak istihdamı artırmayı ve ülke ekonomisini kalkındırmayı hedefliyor. Biz Denizli Sanayi Odası olarak uzun zamandır istihdamı teşvik edici çalışmaların içindeyiz çünkü biliyoruz ki kalkınmanın yolu istihdamdan ve yatırımdan geçiyor. Denizli, istihdam göstergelerinin birçoğunda öncü bir kent. Kadın istihdam oranımız, istihdam teşviği kullanım oranımız Türkiye ortalamasının hep üzerinde. Bakanımızı da müjdeli haberlerle karşılayacak olmaktan mutluluk duyacağız.” dedi.   Denizli’nin Ocak ayının başından bu yana istihdam teşvikleri ile 3.520 kişiye iş ve aş sağladığını dile getiren Keçeci, “Denizli Sanayi Odası’nın da Pamukkale Üniversitesi ve Denizli Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası işbirliğinde hayata geçirdiği www.istihdamatesvik.com isimli istihdam teşviklerinin uygulamasını gösteren bilgilendirici bir web sitesi mevcut. Web sitesi üzerinden teşvik uygulaması araştırması yapanların sayısı da son 3 aylık dönemde neredeyse 3’e katlanmış durumda. Bu da bize gösteriyor ki iş insanlarımız bu teşviklere ilgi gösteriyor ve bunları kullanıyor. Gerçekleştirdiğimiz bilgilendirme toplantısında 500’e yakın iş insanımızı ağırladık. Elimizde olan tüm imkanları insanları istihdam teşvikleri konusunda bilgilendirmeye ayırıyoruz ki bilgisi olmayan ve bu teşviklerden faydalanmayan insanımız kalmasın.” Açıklamasında bulundu. Burası Denizli, burada iş var!

Türkiye Cumhuriyeti Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümre Selçuk 25 Mart 2019 Pazartesi günü Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) koordinasyonunda, iş adamlarıyla bir çalıştay gerçekleştirmek üzere Denizli’de olacak. Özellikle son 2 aylık dönemde istihdam teşviklerinin kullanımında yaşanan artış ile dikkat çeken bir il olan Denizli, Bakan Selçuk’u ilk defa ağırlayacak.

 

 

TOBB tarafından yürütülen istihdam seferberliği hakkında bilgi veren Denizli Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Müjdat Keçeci, “Şu anda devlet tarafından istihdam yaratan işverenlerimize verilen birçok teşvik var. TOBB da bu teşvikleri kullanma çağrısı yaparak istihdamı artırmayı ve ülke ekonomisini kalkındırmayı hedefliyor. Biz Denizli Sanayi Odası olarak uzun zamandır istihdamı teşvik edici çalışmaların içindeyiz çünkü biliyoruz ki kalkınmanın yolu istihdamdan ve yatırımdan geçiyor. Denizli, istihdam göstergelerinin birçoğunda öncü bir kent. Kadın istihdam oranımız, istihdam teşviği kullanım oranımız Türkiye ortalamasının hep üzerinde. Bakanımızı da müjdeli haberlerle karşılayacak olmaktan mutluluk duyacağız.” dedi.

 

Denizli’nin Ocak ayının başından bu yana istihdam teşvikleri ile 3.520 kişiye iş ve aş sağladığını dile getiren Keçeci, “Denizli Sanayi Odası’nın da Pamukkale Üniversitesi ve Denizli Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası işbirliğinde hayata geçirdiği www.istihdamatesvik.com isimli istihdam teşviklerinin uygulamasını gösteren bilgilendirici bir web sitesi mevcut. Web sitesi üzerinden teşvik uygulaması araştırması yapanların sayısı da son 3 aylık dönemde neredeyse 3’e katlanmış durumda. Bu da bize gösteriyor ki iş insanlarımız bu teşviklere ilgi gösteriyor ve bunları kullanıyor. Gerçekleştirdiğimiz bilgilendirme toplantısında 500’e yakın iş insanımızı ağırladık. Elimizde olan tüm imkanları insanları istihdam teşvikleri konusunda bilgilendirmeye ayırıyoruz ki bilgisi olmayan ve bu teşviklerden faydalanmayan insanımız kalmasın.” Açıklamasında bulundu. Burası Denizli, burada iş var!

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.