Denizli'ye 'Cumhurbaşkanı Erdoğan gelecek mi' sorusuna cevap geldi

DENİZLİ 13.02.2019 - 23:01, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'ye 'Cumhurbaşkanı Erdoğan gelecek mi' sorusuna cevap geldi

Denizli'ye gelecek olan, Cumhurbaşkanı Erdoğan 31 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimler kapsamında 21 Şubat'ta Denizli'ye geleceği ifade edilmiştir     Denizli Ak Parti İl Tanıtım Ve Medya Başkanı Cevdet Çiftçi açıkladı; "Bugün bazı internet sitelerinde yer alan haberlerde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın, 31 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimler kapsamında 21 Şubat'ta Denizli'ye geleceği ifade edilmiştir. Cumhurbaşkanımızın bu tarihle ilgili ilimize bir ziyaret programı ya da  belirlenip iptal edilen bir programı da yoktur."   "Bu haber doğru değildir. " "Cumhurbaşkanımız 31 Mart Yerel Seçimleri öncesi Denizlimize teşrif edeceklerdir. Fakat bu tarih 21 Şubat değildir. Geleceği tarih ile ilgili doğru bilgiler bizim tarafımızdan siz basınımızın güzide temsilcilerine iletilecek olup sizlere ulaşan asılsız bilgilere itibar etmemeniz rica olunur" şeklinde açıklamalarda bulundu.

Denizli'ye gelecek olan, Cumhurbaşkanı Erdoğan 31 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimler kapsamında 21 Şubat'ta Denizli'ye geleceği ifade edilmiştir

 

 

Denizli Ak Parti İl Tanıtım Ve Medya Başkanı Cevdet Çiftçi açıkladı; "Bugün bazı internet sitelerinde yer alan haberlerde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın, 31 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimler kapsamında 21 Şubat'ta Denizli'ye geleceği ifade edilmiştir. Cumhurbaşkanımızın bu tarihle ilgili ilimize bir ziyaret programı ya da  belirlenip iptal edilen bir programı da yoktur."

 

"Bu haber doğru değildir. "

"Cumhurbaşkanımız 31 Mart Yerel Seçimleri öncesi Denizlimize teşrif edeceklerdir. Fakat bu tarih 21 Şubat değildir. Geleceği tarih ile ilgili doğru bilgiler bizim tarafımızdan siz basınımızın güzide temsilcilerine iletilecek olup sizlere ulaşan asılsız bilgilere itibar etmemeniz rica olunur" şeklinde açıklamalarda bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.