Denizli'ye Cumhurbaşkanlığından Kamulaştırma kararı

DENİZLİ 19.04.2019 - 17:17, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'ye Cumhurbaşkanlığından Kamulaştırma kararı

Denizli Serinhisar ilçesinde 2 mahalle için Cumhurbaşkanı imzasıyla Resmi Gazetede yayımlanan karara göre acele kamulaştırma yapılacak.   Denizli Serinhisar İlçesinin Cumhuriyet ve Kızılhisar Mahallelerinde bazı taşınmazların Cumhurbaşkanlığı tarafından acele kamulaştırılması için karar verildi. Karar ise şu şekilde; "Denizli İli, Serinhisar İlçesi, Cumhuriyet ve Kızılhisar mahalleleri sınırları içerisinde bulunan ve ekli listede pafta, ada ve parsel numaraları belirtilen taşınmazların, bölgede yürütülen dere ıslahı çalışmaları kapsamında Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından acele kamulaştırılmasına, 2942 sayılı Kamulaştırma Kanununun 27'nci maddesi gereğince karar verilmiştir." şeklinde Resmi Gazetede Yayınlandı.

Denizli Serinhisar ilçesinde 2 mahalle için Cumhurbaşkanı imzasıyla Resmi Gazetede yayımlanan karara göre acele kamulaştırma yapılacak.

 

Denizli Serinhisar İlçesinin Cumhuriyet ve Kızılhisar Mahallelerinde bazı taşınmazların Cumhurbaşkanlığı tarafından acele kamulaştırılması için karar verildi. Karar ise şu şekilde; "Denizli İli, Serinhisar İlçesi, Cumhuriyet ve Kızılhisar mahalleleri sınırları içerisinde bulunan ve ekli listede pafta, ada ve parsel numaraları belirtilen taşınmazların, bölgede yürütülen dere ıslahı çalışmaları kapsamında Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından acele kamulaştırılmasına, 2942 sayılı Kamulaştırma Kanununun 27'nci maddesi gereğince karar verilmiştir." şeklinde Resmi Gazetede Yayınlandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.