Denizli’ye gelen kişide koronavirüs çıktı

DENİZLİ 15.05.2020 - 10:09, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli’ye gelen kişide koronavirüs çıktı

Muğla’da çıkan haber, Denizli’nin Çameli ilçesi’nde bomba etkisi yaptı. İstanbul’da koronavirüs nedeniyle vefat eden abisinin cenazesine katılan ve geldikten sonra Denizli kent merkezi ve Çameli’yi ziyaret eden kişiye korona teşhisi konuldu. Çameli’de bomba etkisi yaşatan olayda yetkililer kimlerle temas ettiğini araştırıyor.   Muglayerelhaber.com’un haberine göre; Covid-19’a bağlı ölen kardeşinin cenazesine giden kişinin, korona teşhisi ile hastaneye kaldırıldığı öğrenildi. Cenaze dönüşü birkaç gün sonra Çameli’ye gittiği, geri döndüğünde ilçe merkezinde gezdiği, dükkanlara girdiği iddia edilen kişi yüzünden çok sayıda kişiye test yapıldığı belirtiliyor.   Köyceğiz’de yaşayan S.M.isimli kişinin kardeşinin İstanbul’da covid-19’a bağlı olarak hayatını kaybetmesi nedeniyle İstanbul’a cenazeye gittiği öğrenildi. Cenaze öncesi kimlik tespiti için otopsiye girdiği, cenazenin ardından da yeniden Köyceğiz’de döndüğü öğrenilen S.M.’nin, burada birkaç gün kaldıktan sonra Denizli’nin Çameli ilçesine gittiği, burada birkaç gün kaldıktan sonra yeniden Köyceğiz’e döndüğü belirtiliyor.   Köyceğiz’e döndükten birkaç gün sonra rahatsızlanan S.M.’nin hastaneye gidince yapılan covid-19 (korona) testinin pozitif çıktığı ve karantinaya alındığı, tedavisine başlandığı belirtiliyor.   EVİNE BERBER GELMİŞ, ÇARŞIYA ÇIKMIŞ, DÜKKANLARA GEZMİŞ S.M.’nin Çameli’den döndükten sonra evine berberin gelip kendisin traş ettiği, ayrıca dışarı çıkıp ilçe merkezinde gezdiği, bazı dükkanlara uğradığı öğrenilirken, S.M.’nin temas ettiği ve görüştüğü 20nin üzerinde kişinin tespit edildiği, bu kişilere covid-19 testi yapıldığı bunları haricinde de başka kişilerle temas edip etmediğinin araştırıldığı öğrenildi. Test yapılan kişiler arasında olan Berber’in test sonucunun negatif olduğu da belirtiliyor.   DENİZLİ KENT MERKEZİNDE GEZMİŞ Öte yandan haberin duyulmasının ardından, Çameli’de tedirginlik yaşandı. Şahsın 6 Nisan’da Denizli kent merkezinde de dolaştığı tespit edildi. Yetkililerin S.M.’nin kimlerle temas ettiği araştırılıyor.    

Muğla’da çıkan haber, Denizli’nin Çameli ilçesi’nde bomba etkisi yaptı. İstanbul’da koronavirüs nedeniyle vefat eden abisinin cenazesine katılan ve geldikten sonra Denizli kent merkezi ve Çameli’yi ziyaret eden kişiye korona teşhisi konuldu. Çameli’de bomba etkisi yaşatan olayda yetkililer kimlerle temas ettiğini araştırıyor.

 

Muglayerelhaber.com’un haberine göre; Covid-19’a bağlı ölen kardeşinin cenazesine giden kişinin, korona teşhisi ile hastaneye kaldırıldığı öğrenildi. Cenaze dönüşü birkaç gün sonra Çameli’ye gittiği, geri döndüğünde ilçe merkezinde gezdiği, dükkanlara girdiği iddia edilen kişi yüzünden çok sayıda kişiye test yapıldığı belirtiliyor.

 

Köyceğiz’de yaşayan S.M.isimli kişinin kardeşinin İstanbul’da covid-19’a bağlı olarak hayatını kaybetmesi nedeniyle İstanbul’a cenazeye gittiği öğrenildi. Cenaze öncesi kimlik tespiti için otopsiye girdiği, cenazenin ardından da yeniden Köyceğiz’de döndüğü öğrenilen S.M.’nin, burada birkaç gün kaldıktan sonra Denizli’nin Çameli ilçesine gittiği, burada birkaç gün kaldıktan sonra yeniden Köyceğiz’e döndüğü belirtiliyor.

 

Köyceğiz’e döndükten birkaç gün sonra rahatsızlanan S.M.’nin hastaneye gidince yapılan covid-19 (korona) testinin pozitif çıktığı ve karantinaya alındığı, tedavisine başlandığı belirtiliyor.

 

EVİNE BERBER GELMİŞ, ÇARŞIYA ÇIKMIŞ, DÜKKANLARA GEZMİŞ

S.M.’nin Çameli’den döndükten sonra evine berberin gelip kendisin traş ettiği, ayrıca dışarı çıkıp ilçe merkezinde gezdiği, bazı dükkanlara uğradığı öğrenilirken, S.M.’nin temas ettiği ve görüştüğü 20nin üzerinde kişinin tespit edildiği, bu kişilere covid-19 testi yapıldığı bunları haricinde de başka kişilerle temas edip etmediğinin araştırıldığı öğrenildi. Test yapılan kişiler arasında olan Berber’in test sonucunun negatif olduğu da belirtiliyor.

 

DENİZLİ KENT MERKEZİNDE GEZMİŞ

Öte yandan haberin duyulmasının ardından, Çameli’de tedirginlik yaşandı. Şahsın 6 Nisan’da Denizli kent merkezinde de dolaştığı tespit edildi. Yetkililerin S.M.’nin kimlerle temas ettiği araştırılıyor.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.