Denizli'ye Gelirken Şarampole Uçtu 2 Ölü 9 Yaralı

ASAYİŞ 05.01.2020 - 19:57, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli'ye Gelirken Şarampole Uçtu 2 Ölü 9 Yaralı

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde Denizli'ye bir programa katılmak üzere gelmekte olan minibüsün şarampole uçması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybetti,  9 kişi de ağır yaralandı.   Edinilen bilgilere göre kaza Manisa'nın Alaşehir İlçesi'nde karayolu Örnekköy mevkiinde meydana geldi. Balıkesir'in Burhaniye ilçesinden Denizli'ye bir programa katılmak için gitmekte olan İbrahim Tufan yönetimindeki 07 FUN 25 plakalı minibüs, Salihli-Alaşehir karayolu Örnekköy mevkiinde sürücü yola çıkan köpeğe çarpmamak için direksiyonu kırınca şarampole yuvarlandı. Adeta can pazarının yaşandığı kazada minibüste bulunan Gamze Çiftçi (35) ve Muzaffer Kurt (55) hayatını kaybederken, 9 kişi ise yaralandı. Olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi. Alaşehir ve Salihli'de bulunan hastanelere sevk edilen yaralıların durumlarının ağır olduğu öğrenildi.   Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde Denizli'ye bir programa katılmak üzere gelmekte olan minibüsün şarampole uçması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybetti,  9 kişi de ağır yaralandı.

 

Edinilen bilgilere göre kaza Manisa'nın Alaşehir İlçesi'nde karayolu Örnekköy mevkiinde meydana geldi. Balıkesir'in Burhaniye ilçesinden Denizli'ye bir programa katılmak için gitmekte olan İbrahim Tufan yönetimindeki 07 FUN 25 plakalı minibüs, Salihli-Alaşehir karayolu Örnekköy mevkiinde sürücü yola çıkan köpeğe çarpmamak için direksiyonu kırınca şarampole yuvarlandı. Adeta can pazarının yaşandığı kazada minibüste bulunan Gamze Çiftçi (35) ve Muzaffer Kurt (55) hayatını kaybederken, 9 kişi ise yaralandı. Olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi. Alaşehir ve Salihli'de bulunan hastanelere sevk edilen yaralıların durumlarının ağır olduğu öğrenildi.

 

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.