Denizli'ye toz taşınımı uyarısı

DENİZLİ 22.05.2019 - 12:28, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'ye toz taşınımı uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden Denizli ve Ege Bölgesi’ne toz taşınımı uyarısı yapıldı. Yaşanacak toz taşınımı esnasında görüş mesafesinin düşmesinden kaynaklanacak ulaşımda aksamalar, yağış alan yerlerde çamur şeklinde yağış uyarısında bulunuldu.   Denizli kent merkezi’nde bugün hava sıcaklığı 18 ila 30 derece arası değişirken hava parçalı bulutlu şeklinde gözlemleniyor. Çarşamba günü beklenen gök gürültülü haberin ardından hava sıcaklıkları 2 ila 4 dere düşmesi tahmin ediliyor. Meteorolojinin uyarısı üzerine, Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı da resmi sosyal medya hesaplarından vatandaşları toz taşınımı uyarısında bulundu. Bu akşam 21.00 sularına başlaması beklenen toz taşımı olayı Perşembe günü gece yarısına kadar devam edeceği bekleniyor.     Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan son açıklamada, “Bu akşam saatlerinden itibaren batı bölgelerimizden başlayarak Ege, Batı Akdeniz, Marmara’nın güney ve doğusu, İç Anadolu’nun batısı ile Batı Karadeniz’in iç kesimlerinde yarın (Perşembe 23.05.2019) günü akşam saatlerine kadar Kuzey Afrika kaynaklı toz taşınımı hadisesi beklendiğinden meydana gelebilecek görüş mesafesinde azalma, hava kalitesinde düşme, ulaşımda aksamalar ve yağış alan yerlerde çamur şeklinde yağış gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir” uyası yapıldı.  

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden Denizli ve Ege Bölgesi’ne toz taşınımı uyarısı yapıldı. Yaşanacak toz taşınımı esnasında görüş mesafesinin düşmesinden kaynaklanacak ulaşımda aksamalar, yağış alan yerlerde çamur şeklinde yağış uyarısında bulunuldu.

 

Denizli kent merkezi’nde bugün hava sıcaklığı 18 ila 30 derece arası değişirken hava parçalı bulutlu şeklinde gözlemleniyor. Çarşamba günü beklenen gök gürültülü haberin ardından hava sıcaklıkları 2 ila 4 dere düşmesi tahmin ediliyor. Meteorolojinin uyarısı üzerine, Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı da resmi sosyal medya hesaplarından vatandaşları toz taşınımı uyarısında bulundu. Bu akşam 21.00 sularına başlaması beklenen toz taşımı olayı Perşembe günü gece yarısına kadar devam edeceği bekleniyor.

 

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan son açıklamada, “Bu akşam saatlerinden itibaren batı bölgelerimizden başlayarak Ege, Batı Akdeniz, Marmara’nın güney ve doğusu, İç Anadolu’nun batısı ile Batı Karadeniz’in iç kesimlerinde yarın (Perşembe 23.05.2019) günü akşam saatlerine kadar Kuzey Afrika kaynaklı toz taşınımı hadisesi beklendiğinden meydana gelebilecek görüş mesafesinde azalma, hava kalitesinde düşme, ulaşımda aksamalar ve yağış alan yerlerde çamur şeklinde yağış gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir” uyası yapıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.