Denizli’ye uzun yılların en sıcak Mayıs ayı uyarısı

HAVA DURUMU 16.05.2020 - 08:01, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli’ye uzun yılların en sıcak Mayıs ayı uyarısı

Denizli’de bugün hava sıcaklığı en düşük 22 en yüksek 39 derece olacak. Hava güneşli rüzgar Kuzeyden 8 km/sa hızında esmesi bekleniyor. Meteoroloji Denizli’de sıcak hava dalgasının etkili olacağını turuncu alarm uyarısında bulunarak uyardı.   Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Denizli için uzun yıllar Mayıs ayında  kaydedilen en yüksek sıcaklık değerlerin olacağı uyarısında bulundu.    Meteoroloji Genel Müdürlüğü 15 Mayıs ile 19 Mayıs tarihleri arasında sıcaklıkların 9-13 derece yükseleceği tahmininde bulunarak turuncu uyarıda bulundu.     Uzun yıllar mayıs ayında bu yükseklikte bir sıcaklığın kaydedilmediği ve uzun yılların en yüksek sıcaklığının olacağı belirten açıklamada vatandaşların, özellikle yaşlıların, çocukların ve kronik rahatsızlığı olan vatandaşların güneş açısının dik geldiği saatlerde dışarı çıkılmaması yönünde uyarıda bulunuldu.     Denizli’de 5 günlük hava raporu:  

Denizli’de bugün hava sıcaklığı en düşük 22 en yüksek 39 derece olacak. Hava güneşli rüzgar Kuzeyden 8 km/sa hızında esmesi bekleniyor. Meteoroloji Denizli’de sıcak hava dalgasının etkili olacağını turuncu alarm uyarısında bulunarak uyardı.

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Denizli için uzun yıllar Mayıs ayında  kaydedilen en yüksek sıcaklık değerlerin olacağı uyarısında bulundu. 

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 15 Mayıs ile 19 Mayıs tarihleri arasında sıcaklıkların 9-13 derece yükseleceği tahmininde bulunarak turuncu uyarıda bulundu.

 

 

Uzun yıllar mayıs ayında bu yükseklikte bir sıcaklığın kaydedilmediği ve uzun yılların en yüksek sıcaklığının olacağı belirten açıklamada vatandaşların, özellikle yaşlıların, çocukların ve kronik rahatsızlığı olan vatandaşların güneş açısının dik geldiği saatlerde dışarı çıkılmaması yönünde uyarıda bulunuldu.

 

 

Denizli’de 5 günlük hava raporu:

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.