Denizli'ye yılın ilk karı yağdı!

DENİZLİ 25.10.2018 - 10:49, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'ye yılın ilk karı yağdı!

Denizli'ye yılın ilk karı Çökelez Dağı'na yağdı. Sabah saatlerinde Denizli'de etkili olan yağmur yağışı Çal-Baklan ovası yakınlarına kadar uzanan Çökelez Dağı'na yılın ilk karı düştü.   Denizli'de bu sabah başlayan gök gürültülü sağanak yağış sonrası, 1840 metre yüksekliğinde olan Çökelez Dağı'na yağan karla karışık yağmur  dağın zirvesini beyaza bürüdü. Hava sıcaklıkların düştüğü Denizli'de kent merkezi ve ilçelerinde etkili olan yağmur yağışı yüksek kesimlerde kar şeklinde yağdı.   Yağan yağmur yağışı Çökelez Dağı'nda kar şeklinde yağdı. Bu yıl Denizli'ye ilk kar yağmış oldu.    

Denizli'ye yılın ilk karı Çökelez Dağı'na yağdı. Sabah saatlerinde Denizli'de etkili olan yağmur yağışı Çal-Baklan ovası yakınlarına kadar uzanan Çökelez Dağı'na yılın ilk karı düştü.

 

Denizli'de bu sabah başlayan gök gürültülü sağanak yağış sonrası, 1840 metre yüksekliğinde olan Çökelez Dağı'na yağan karla karışık yağmur  dağın zirvesini beyaza bürüdü. Hava sıcaklıkların düştüğü Denizli'de kent merkezi ve ilçelerinde etkili olan yağmur yağışı yüksek kesimlerde kar şeklinde yağdı.

 

Yağan yağmur yağışı Çökelez Dağı'nda kar şeklinde yağdı. Bu yıl Denizli'ye ilk kar yağmış oldu.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.