Denizli'yi kara bulutlar sardı

ASAYİŞ 25.10.2018 - 20:07, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'yi kara bulutlar sardı

HABER: MELİK EVREN  Sabah saatlerinde sağanak yağmur ve rüzgarın esir aldığı Denizli'yi kara bulutlar sardı.   Denizli'de bugün sabah saatlerinde sağanak yağmur ve rüzgar etkisini gösterdi. Bazı ilçelerde ise kar yağdı. Hava sıcaklığının -1'e kadar düştüğü bazı bölgelerde kara bürünen ilçelerde don uyarısı yapıldı.      Yağış-Rüzgar ve Kar Denizli'nin pek çok yerinde etkili olurken şehri çevreleyen kara bulutlar ürkütücü manzaralar oluşturdu.  

HABER: MELİK EVREN 

Sabah saatlerinde sağanak yağmur ve rüzgarın esir aldığı Denizli'yi kara bulutlar sardı.

 

Denizli'de bugün sabah saatlerinde sağanak yağmur ve rüzgar etkisini gösterdi. Bazı ilçelerde ise kar yağdı. Hava sıcaklığının -1'e kadar düştüğü bazı bölgelerde kara bürünen ilçelerde don uyarısı yapıldı. 

 

 


Yağış-Rüzgar ve Kar Denizli'nin pek çok yerinde etkili olurken şehri çevreleyen kara bulutlar ürkütücü manzaralar oluşturdu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.