Denizli’yi sağlık kenti yapmak için çalışıyoruz

SAĞLIK 21.09.2018 - 18:29, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli’yi sağlık kenti yapmak için çalışıyoruz

Pamukkale Sağlık Turizmi Derneği, kuruluşunun birinci yıl dönümünü kutladı. Dernek Başkanı Erikoğlu, “Denizli’yi sağlık kenti yapmak için çalışıyoruz” dedi.   Kutlama yemeğine Denizli İl Sağlık Müdürü Dr. Berna Öztürk, , İl Kültür ve Turizm Müdürü Gülsüm Çelebi, Denizli’nin önde gelen STK başkanları ile üyeler katıldı.   Pamukkale Sağlık Turizmi Derneği Başkanı Onur Erikoğlu, çalışmaları hakkında bilgi verdi. Başkan Erikoğlu, derneğimizin gerçekleştirdiği en önemli şeyin kurumlar arası bağı ve işbirliğini güçlendirdiğini ve her kurum en iyi olduğu branşta hizmet verdiğini ve bu durumun Denizli için çok önemli olduğunu vurguladı. Başkan Erikoğlu, “Yurt dışından gelen misafirlerimize Denizli olarak sahip çıktık. Denizli’yi sağlık kenti yapmak için çalışmaları hızlandırdık. Önümüzdeki günlerde yapacakları Özbekistan ziyareti ile çalışmalarımızı daha da güçlendireceğiz” diye konuştu.   STK başkanları da bu değerli oluşumun içerisinde olmaktan mutlu olduklarını, projelerde de ellerinden gelen destekleri vereceklerini belirtti.

Pamukkale Sağlık Turizmi Derneği, kuruluşunun birinci yıl dönümünü kutladı. Dernek Başkanı Erikoğlu, “Denizli’yi sağlık kenti yapmak için çalışıyoruz” dedi.

 

Kutlama yemeğine Denizli İl Sağlık Müdürü Dr. Berna Öztürk, , İl Kültür ve Turizm Müdürü Gülsüm Çelebi, Denizli’nin önde gelen STK başkanları ile üyeler katıldı.

 

Pamukkale Sağlık Turizmi Derneği Başkanı Onur Erikoğlu, çalışmaları hakkında bilgi verdi. Başkan Erikoğlu, derneğimizin gerçekleştirdiği en önemli şeyin kurumlar arası bağı ve işbirliğini güçlendirdiğini ve her kurum en iyi olduğu branşta hizmet verdiğini ve bu durumun Denizli için çok önemli olduğunu vurguladı. Başkan Erikoğlu, “Yurt dışından gelen misafirlerimize Denizli olarak sahip çıktık. Denizli’yi sağlık kenti yapmak için çalışmaları hızlandırdık. Önümüzdeki günlerde yapacakları Özbekistan ziyareti ile çalışmalarımızı daha da güçlendireceğiz” diye konuştu.

 

STK başkanları da bu değerli oluşumun içerisinde olmaktan mutlu olduklarını, projelerde de ellerinden gelen destekleri vereceklerini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.