Denizli’yi yağışlı bir hafta bekliyor

DENİZLİ 17.10.2020 - 14:20, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli’yi yağışlı bir hafta bekliyor

Denizli’de bugün hava sıcaklığı 15 ila 29 derece arası değişirken hava parçalı bulutlu şeklinde seyrediyor. Denizli’de havanın yarından itibaren yağışlı olması beklenirken bu haftanın da yağışlı olacağı tahmin ediliyor.   Meteorolojiden yapılan son değerlendirmelere göre;  Pazar günü gök gürültülü ve sağanak yağışın etkili olacağı Denizli’de, aynı yağış şiddeti Pazartesi günüde devam edeceği tahmin ediliyor. Salı gününden itibaren bu haftanın sağanak yağışlı olması beklenirken hava sıcaklıkları 4- ila 5 derece düşerken en düşük hava sıcaklığı 22 dereceye kadar düşeceği tahmin ediliyor.   Yağışlar nedeniyle Denizli ve çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması beklendiğinden sel, su baskını, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar, dolu, hortum oluşum riski, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır uyarısı yapıldı.   Hava olaylarında herhangi bir değişiklik olmaz ve meteorolojinin tahminleri t doğru çıkarsa Denizli’de 5 günlük hava raporu şu şekilde olması bekleniyor.  

Denizli’de bugün hava sıcaklığı 15 ila 29 derece arası değişirken hava parçalı bulutlu şeklinde seyrediyor. Denizli’de havanın yarından itibaren yağışlı olması beklenirken bu haftanın da yağışlı olacağı tahmin ediliyor.

 

Meteorolojiden yapılan son değerlendirmelere göre;  Pazar günü gök gürültülü ve sağanak yağışın etkili olacağı Denizli’de, aynı yağış şiddeti Pazartesi günüde devam edeceği tahmin ediliyor. Salı gününden itibaren bu haftanın sağanak yağışlı olması beklenirken hava sıcaklıkları 4- ila 5 derece düşerken en düşük hava sıcaklığı 22 dereceye kadar düşeceği tahmin ediliyor.

 

Yağışlar nedeniyle Denizli ve çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması beklendiğinden sel, su baskını, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar, dolu, hortum oluşum riski, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır uyarısı yapıldı.

 

Hava olaylarında herhangi bir değişiklik olmaz ve meteorolojinin tahminleri t doğru çıkarsa Denizli’de 5 günlük hava raporu şu şekilde olması bekleniyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.