Denizli Yılbaşına Güzel Bir Hava Durumu İle İlerliyor

HAVA DURUMU 22.12.2018 - 13:09, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli Yılbaşına Güzel Bir Hava Durumu İle İlerliyor

Hafta sonu için plan yapan vatandaşların en çok araştırdığı konulardan biri de hava durumu oldu. Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre, ilçelerde ve Denizli merkezde soğuk hava git gide etkili olmaya devam edecek.   Meteoroloji  bölge Müdürlüğü'nün internet sitesinde yer alan bilgiye göre, bölgede hava sıcaklıklarında önemli bir değişiklik olmayacak. İlerleyen günlerde hava sıcaklığı düşmeye devam edecek. Hafta sonu Denizli'de  gökyüzü genellikle parçalı bulutlu olurken, sağanak yağmur bazı ilçelerde etkisini göstermeye devam ediyor. En yüksek sıcaklık 13 derece, en düşük sıcaklık 3 derece olarak tahmin ediliyor.   Pazar günü gökyüzü parçalı bulutlu olmaya devam ederken, yüksek kesimlerde yağışlar ve sis etkisinigöstermeye başlayacak. Sıcaklık en düşük 4 derece, en yüksek ise 12 derece olarak tahmin ediliyor.   5 Günlük Denizli Hava Durumu Tahmini   Denizli 22 Aralık Cumartesi günü parçalı bulutlu bir düzeyde ilerleyecek sıcaklık ise en düşük 3 derece en yüksek 13 derece, 23 Aralık Pazar günü ise parçalı bulutlu beklenmektedir en düşük 4 derece en yüksek ise 12 derecedir. Denizli'de hafta başına 24 Aralık Pazartesi günü bulutlu bir hava beklenmektedir en düşük 5 derece en yüksek 14 derece olarak tahmin edilmektedir.   25 Aralık Salı günü yağmurlu bir hava beklenmektedir, ve 26 Aralık Çarşamba günü tekrardan bulutlu bir hava beklenmektedir.

Hafta sonu için plan yapan vatandaşların en çok araştırdığı konulardan biri de hava durumu oldu. Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre, ilçelerde ve Denizli merkezde soğuk hava git gide etkili olmaya devam edecek.

 

Meteoroloji  bölge Müdürlüğü'nün internet sitesinde yer alan bilgiye göre, bölgede hava sıcaklıklarında önemli bir değişiklik olmayacak. İlerleyen günlerde hava sıcaklığı düşmeye devam edecek. Hafta sonu Denizli'de  gökyüzü genellikle parçalı bulutlu olurken, sağanak yağmur bazı ilçelerde etkisini göstermeye devam ediyor. En yüksek sıcaklık 13 derece, en düşük sıcaklık 3 derece olarak tahmin ediliyor.

 

Pazar günü gökyüzü parçalı bulutlu olmaya devam ederken, yüksek kesimlerde yağışlar ve sis etkisinigöstermeye başlayacak. Sıcaklık en düşük 4 derece, en yüksek ise 12 derece olarak tahmin ediliyor.

 

5 Günlük Denizli Hava Durumu Tahmini

 

Denizli 22 Aralık Cumartesi günü parçalı bulutlu bir düzeyde ilerleyecek sıcaklık ise en düşük 3 derece en yüksek 13 derece, 23 Aralık Pazar günü ise parçalı bulutlu beklenmektedir en düşük 4 derece en yüksek ise 12 derecedir. Denizli'de hafta başına 24 Aralık Pazartesi günü bulutlu bir hava beklenmektedir en düşük 5 derece en yüksek 14 derece olarak tahmin edilmektedir.

 

25 Aralık Salı günü yağmurlu bir hava beklenmektedir, ve 26 Aralık Çarşamba günü tekrardan bulutlu bir hava beklenmektedir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.