Denizli yıldızı yarışması basvuruları basladı

KÜLTÜR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.03.2017 - 15:48, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli yıldızı yarışması basvuruları basladı

Denizli’deki hastanelerde başarılı çalışmalarının ödüllendirilmesi ve kaliteli hizmetin arttırılması amacıyla Kamu Hastaneleri Birliği tarafından ‘Denizli Yıldızı’ yarışması başvuruları başladı.

Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği’ne bağlı hastanelerdeki bölüm ve servislerde yapılan başarılı çalışmaların ödüllendirilmesi ile kaliteli hizmetin arttırılması amacıyla düzenlenen ‘Denizli Yıldızları’ projesinin adaylık başvuruları başladı. Proje görevini en iyi şekilde yerine getiren ve özverili çalışan sağlık çalışanlarının motivasyonunu arttırmayı hedefliyor.   Projenin içeriği hakkında bilgi veren Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzman Doktor Berna Öztürk, başarılı olan sağlık çalışanlarını ödüllendirmek istediklerini, bu amaçla ‘Denizli Yıldızları Ödülü’nü düzenlediklerini söyledi. Bu proje ile çalışanları motive ederek Denizli’de sunulan sağlık hizmetini daha ileriye taşıyacaklarını aktaran Öztürk , sağlıkla ilgili tüm ulusal standartlar incelenerek hepsini kapsayan tek bir değerlendirme sistemi oluşturulduğunu ifade etti.     Projeyi oluşturma kriterlerinden söz eden Öztürk, “Denizli Yıldızları’ değerlendirme kriterleri, bölüm ve servislere özgü standartlara dönüştürüldü. Her bölüm ve servise özgü değerlendirme sistemi hazırlandı. Farklı içeriklerde hazırlanan bu standartlar ve değerlendirme soruları hastanelerde kaliteli, verimli, etkili hizmet sunumunun sağlanması için hazırlanmıştır. Hasta güvenliği, çalışan güvenliği, hasta memnuniyeti ve çalışan memnuniyetini esas almıştır. Kalite konusunda standart bir bakış açısının oluşturulması ve sağlık hizmetlerinin hastanelerin her biriminde istenilen seviyelere ulaşması için eğitim ve teşvik unsuru olması hedeflenmiştir. Denizli Yıldızları Ödülü kapsamında belirlenen değerlendirme kriterleri, soruları ve unsurları tüm sağlık çalışanlarına duyurularak Denizli Yıldızları Ödülü’ne aday olmak isteyen birimlerin başvuruları alınmaya başlandı” dedi.
Denizli’deki hastanelerde başarılı çalışmalarının ödüllendirilmesi ve kaliteli hizmetin arttırılması amacıyla Kamu Hastaneleri Birliği tarafından ‘Denizli Yıldızı’ yarışması başvuruları başladı.

Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği’ne bağlı hastanelerdeki bölüm ve servislerde yapılan başarılı çalışmaların ödüllendirilmesi ile kaliteli hizmetin arttırılması amacıyla düzenlenen ‘Denizli Yıldızları’ projesinin adaylık başvuruları başladı. Proje görevini en iyi şekilde yerine getiren ve özverili çalışan sağlık çalışanlarının motivasyonunu arttırmayı hedefliyor.

 


Projenin içeriği hakkında bilgi veren Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzman Doktor Berna Öztürk, başarılı olan sağlık çalışanlarını ödüllendirmek istediklerini, bu amaçla ‘Denizli Yıldızları Ödülü’nü düzenlediklerini söyledi.


Bu proje ile çalışanları motive ederek Denizli’de sunulan sağlık hizmetini daha ileriye taşıyacaklarını aktaran Öztürk , sağlıkla ilgili tüm ulusal standartlar incelenerek hepsini kapsayan tek bir değerlendirme sistemi oluşturulduğunu ifade etti.

 

 


Projeyi oluşturma kriterlerinden söz eden Öztürk, “Denizli Yıldızları’ değerlendirme kriterleri, bölüm ve servislere özgü standartlara dönüştürüldü. Her bölüm ve servise özgü değerlendirme sistemi hazırlandı. Farklı içeriklerde hazırlanan bu standartlar ve değerlendirme soruları hastanelerde kaliteli, verimli, etkili hizmet sunumunun sağlanması için hazırlanmıştır. Hasta güvenliği, çalışan güvenliği, hasta memnuniyeti ve çalışan memnuniyetini esas almıştır. Kalite konusunda standart bir bakış açısının oluşturulması ve sağlık hizmetlerinin hastanelerin her biriminde istenilen seviyelere ulaşması için eğitim ve teşvik unsuru olması hedeflenmiştir. Denizli Yıldızları Ödülü kapsamında belirlenen değerlendirme kriterleri, soruları ve unsurları tüm sağlık çalışanlarına duyurularak Denizli Yıldızları Ödülü’ne aday olmak isteyen birimlerin başvuruları alınmaya başlandı” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.