Denizli Yörükler Derneği Şehitler için Mevlid okutacak

DENİZLİ 13.03.2019 - 18:48, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli Yörükler Derneği Şehitler için Mevlid okutacak

Denizli Yörükleri Derneği, tarafından 18 Mart Çanakkale Şehitleri’ni anma etkinlikleri kapsamında, tüm şehitler için mevlid okutulacak.     Denizli Yörükleri Derneği Başkanı Yaşar Celal Ceylan, 17 Mart Pazar Günü saat 11.00 ile 12.00 saatleri arasında toplu olarak Asri Mezarlıkta bulunan şehitliğin ziyaret edilerek, Kuran’ı Kerim okutulacağını, 13.00- 15.00 Saatleri arasında da Fatih Kapalı Pazaryeri’nde mevlit okutulup yemek verileceğini söyledi. Dernek olarak her yıl Şehitler Haftası etkinliklerinde mevlit okuttuklarını belirten Başkan Ceylan, “Hayırseverlerimizin ve dernek üyelerimizin desteğiyle bu yılda şehitlerimizin aziz ruhları için mevlit okutacağız. Şehitlerimiz sayesinde vatanımızda rahat ve huzur içinde yaşıyoruz. Onlara ne yapsak haklarını ödemeyiz. Allah onlardan razı olsun. Mekanları cennet olsun. Etkinliğimiz 17 Mart Pazar günü yapılacak. Fatih Kapalı Pazaryerinde toplanıp, konvoy halinde Asri Mezarlıkta bulunan polis ve asker şehitliğimizi ziyaret edeceğiz. Orada Kuran-ı Kerim ve dualar okunacak. Öğle saatlerinde de yine Fatih Pazar yerinde mevlidi şerifimizi okutacağız. Mehter takımımız konser verecek. İkramlarımızı yapacağız. Herkesi şehitlerimiz için düzenlediğimiz mevlidimize ve toplu yapılacak duaya katılmaya davet ediyoruz. Allah hayırlarımızı kabul etsin. Şehitlerimizin ruhu şad olsun” dedi.

Denizli Yörükleri Derneği, tarafından 18 Mart Çanakkale Şehitleri’ni anma etkinlikleri kapsamında, tüm şehitler için mevlid okutulacak.

 

 

Denizli Yörükleri Derneği Başkanı Yaşar Celal Ceylan, 17 Mart Pazar Günü saat 11.00 ile 12.00 saatleri arasında toplu olarak Asri Mezarlıkta bulunan şehitliğin ziyaret edilerek, Kuran’ı Kerim okutulacağını, 13.00- 15.00 Saatleri arasında da Fatih Kapalı Pazaryeri’nde mevlit okutulup yemek verileceğini söyledi. Dernek olarak her yıl Şehitler Haftası etkinliklerinde mevlit okuttuklarını belirten Başkan Ceylan, “Hayırseverlerimizin ve dernek üyelerimizin desteğiyle bu yılda şehitlerimizin aziz ruhları için mevlit okutacağız. Şehitlerimiz sayesinde vatanımızda rahat ve huzur içinde yaşıyoruz.

Onlara ne yapsak haklarını ödemeyiz. Allah onlardan razı olsun. Mekanları cennet olsun. Etkinliğimiz 17 Mart Pazar günü yapılacak. Fatih Kapalı Pazaryerinde toplanıp, konvoy halinde Asri Mezarlıkta bulunan polis ve asker şehitliğimizi ziyaret edeceğiz. Orada Kuran-ı Kerim ve dualar okunacak. Öğle saatlerinde de yine Fatih Pazar yerinde mevlidi şerifimizi okutacağız. Mehter takımımız konser verecek. İkramlarımızı yapacağız. Herkesi şehitlerimiz için düzenlediğimiz mevlidimize ve toplu yapılacak duaya katılmaya davet ediyoruz. Allah hayırlarımızı kabul etsin. Şehitlerimizin ruhu şad olsun” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.