Denizli yüz yüze eğitim başladı

EĞİTİM (AA) - Anadolu Ajansı | 21.09.2020 - 10:47, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli yüz yüze eğitim başladı

Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB), okullarda yüz yüze eğitim, seyreltilmiş uygulamalarla anasınıfı ve ilkokul 1'inci sınıflarda başladı. Denizli'de okullara öğrencileri aileleri getirdi.   Denizli'de velileriyle birlikte sabah okullara gelen anasınıfı ve ilkokul 1'inci sınıf öğrencileri, okul önlerinde mesafe, maske ve hijyen kurallarına göre oluşturulan bariyerin yanında sıraya girdi. Zilin çalmasıyla okul girişinde poşet içerisinde ambalajlı yeni maske verilen öğrenciler, ailelerinin yardımıyla eski maskelerini çıkarıp çöpe attıktan sonra yeni maskelerini taktı.     Aileler içeri alınmazken, okul girişinde ellerini dezenfekte eden ilkokul 1. sınıf öğrencileri, sosyal mesafe kuralı ile okul bahçesine alındıktan sonra İstiklal Marşı'nı okudu.   İlkokul 1. sınıf öğrencisi Buğlem Alanca, arkadaşlarına ve okuluna kavuştuğu için sevinçli olduğunu söyledi.    İlkokul 1. sınıf öğrencisi Melih Gülbahçe de okulunda arkadaşlarıyla buluşacağı için mutlu olduğunu dile getirdi.    Öğrenci velisi Tuğba Gülbahçe, biraz endişeli şekilde oğlunu okula getirdiğini ifade etti.    

Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB), okullarda yüz yüze eğitim, seyreltilmiş uygulamalarla anasınıfı ve ilkokul 1'inci sınıflarda başladı. Denizli'de okullara öğrencileri aileleri getirdi.

 

Denizli'de velileriyle birlikte sabah okullara gelen anasınıfı ve ilkokul 1'inci sınıf öğrencileri, okul önlerinde mesafe, maske ve hijyen kurallarına göre oluşturulan bariyerin yanında sıraya girdi. Zilin çalmasıyla okul girişinde poşet içerisinde ambalajlı yeni maske verilen öğrenciler, ailelerinin yardımıyla eski maskelerini çıkarıp çöpe attıktan sonra yeni maskelerini taktı.

 

 

Aileler içeri alınmazken, okul girişinde ellerini dezenfekte eden ilkokul 1. sınıf öğrencileri, sosyal mesafe kuralı ile okul bahçesine alındıktan sonra İstiklal Marşı'nı okudu.

 

İlkokul 1. sınıf öğrencisi Buğlem Alanca, arkadaşlarına ve okuluna kavuştuğu için sevinçli olduğunu söyledi. 

 

İlkokul 1. sınıf öğrencisi Melih Gülbahçe de okulunda arkadaşlarıyla buluşacağı için mutlu olduğunu dile getirdi. 

 

Öğrenci velisi Tuğba Gülbahçe, biraz endişeli şekilde oğlunu okula getirdiğini ifade etti.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.