Denizli Zümrütevler Ortaokulu'ndan Yemen'e yardım eli

EĞİTİM 16.04.2019 - 17:46, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli Zümrütevler Ortaokulu'ndan Yemen'e yardım eli

Denizli Pamukkale İlçesi Bağbaşı Mahallesinde bulunan Zümrütevler Ortaokulu'ndan Yemen'e yardım eli için kampanya oluşturuldu. Sosyal sorumluluk alanında yaptığı çalışmalar ve hayata geçirdiği projelerle adından sıklıkla söz ettiren Zümrütevler Ortaokulu, bu kez Yemen için harekete geçti. Okulda düzenlenen kampanyayla  toplanan 7000 TL Yemen’e Umut Ol’ kampanya hesabına yatırıldı. Zümrütevler Ortaokulu tarafından düzenlenen “Yemen’e Yardım Eli  Projesi”nin sonunda yapılan törene İl Afet ve Acil Durum Müdürü Ali Etiz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Reşat Erdoğan, Okul Müdürü Mehmet Vaybil, ile öğretmenler, öğrenciler  katıldı.  İl Afet ve Acil Durum Müdürü Ali Etiz, öğrenci ve öğretmenlere bu anlamlı proje için teşekkür ederken, toplanan yardımların en kısa sürede yerine ulaştırılacağını söyledi.  Pamukkale İlçe Milli Eğitim Müdürü Reşat Erdoğan ise Zümrütevler Ortaokulu öğrencilerinin çok önemli bir sosyal sorumluluk örneği ortaya koyduklarını belirterek, bunun örnek olmasını diledi.  Törende davetlilere seslenen Okul Müdürü Mehmet Vaybil, böyle anlamlı bir kampanyaya imza atan öğrencileri ile projenin yürütülmesini sağlayan öğretmenlere teşekkür etti. Tören sonunda kampanyanın yürütülmesinde emeği geçen öğrencilere teşekkür belgesi verildi.  

Denizli Pamukkale İlçesi Bağbaşı Mahallesinde bulunan Zümrütevler Ortaokulu'ndan Yemen'e yardım eli için kampanya oluşturuldu.

Sosyal sorumluluk alanında yaptığı çalışmalar ve hayata geçirdiği projelerle adından sıklıkla söz ettiren Zümrütevler Ortaokulu, bu kez Yemen için harekete geçti. Okulda düzenlenen kampanyayla  toplanan 7000 TL Yemen’e Umut Ol’ kampanya hesabına yatırıldı.

Zümrütevler Ortaokulu tarafından düzenlenen “Yemen’e Yardım Eli  Projesi”nin sonunda yapılan törene İl Afet ve Acil Durum Müdürü Ali Etiz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Reşat Erdoğan, Okul Müdürü Mehmet Vaybil, ile öğretmenler, öğrenciler  katıldı.  İl Afet ve Acil Durum Müdürü Ali Etiz, öğrenci ve öğretmenlere bu anlamlı proje için teşekkür ederken, toplanan yardımların en kısa sürede yerine ulaştırılacağını söyledi. 

Pamukkale İlçe Milli Eğitim Müdürü Reşat Erdoğan ise Zümrütevler Ortaokulu öğrencilerinin çok önemli bir sosyal sorumluluk örneği ortaya koyduklarını belirterek, bunun örnek olmasını diledi.  Törende davetlilere seslenen Okul Müdürü Mehmet Vaybil, böyle anlamlı bir kampanyaya imza atan öğrencileri ile projenin yürütülmesini sağlayan öğretmenlere teşekkür etti. Tören sonunda kampanyanın yürütülmesinde emeği geçen öğrencilere teşekkür belgesi verildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.