Denizlide mantar toplamaya gitti evine dönemedi.

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.04.2017 - 14:12, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizlide mantar toplamaya gitti evine dönemedi.

Denizli Kale ilçesinde dağlık araziye mantar toplamaya giden adamın cesedi bulundu.

Edinilen bilgiye göre, Denizli’nin Kale ilçesi Kırköy Mahallesinde yaşayan Oğuzhan Bedil (43) dün öğle saatlerine doğru kuzu göbeği mantarı toplamak için evden ayrıldı. Dağlık araziye giden ve akşam saatlerine kadar kendisinden haber alamayan Bedil’in yakınları bölgede arama çalışması başlattı.   Akrabaları tarafından bulunan Bedil’in cesedi Kale Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı. Evli ve iki çocuk babası Bedil’in, otopsinin ardından kalp krizinden öldüğü belirlendi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Denizli Kale ilçesinde dağlık araziye mantar toplamaya giden adamın cesedi bulundu.

Edinilen bilgiye göre, Denizli’nin Kale ilçesi Kırköy Mahallesinde yaşayan Oğuzhan Bedil (43) dün öğle saatlerine doğru kuzu göbeği mantarı toplamak için evden ayrıldı. Dağlık araziye giden ve akşam saatlerine kadar kendisinden haber alamayan Bedil’in yakınları bölgede arama çalışması başlattı.

 


Akrabaları tarafından bulunan Bedil’in cesedi Kale Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı. Evli ve iki çocuk babası Bedil’in, otopsinin ardından kalp krizinden öldüğü belirlendi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.