Denizlilere Nisan ayında kar sürprizi

DENİZLİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.04.2019 - 12:46, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizlilere Nisan ayında kar sürprizi

Denizli’nin yüksek kesimleri ve bazı ilçeleri yağan karla beyaza büründü.  Denizli’nin Pamukkale, Çameli, Çivril ve Tavas ilçelerinin yüksek kesimleri ile Cankurtaran mevkisinde kar yağışı etkili oldu. Gece geç saatlerde yağan karla Cankurtaran Mahallesi'nin bazı kesimleri kısa süreliğine beyaz örtü ile kaplandı. 7 yaşındaki Umut Tintin'in mikrofonu eline alarak Nisan ayında yağan kar yağışı ile ilgili düşüncelerini anlattığı video ise büyük ilgi gördü. Daha önceki dönemlerde de kar yağışını bir muhabir gibi anlatan minik çocuğun görüntüsü sosyal medyada geniş yer buldu. Sevimliliği ile dikkat çeken Umut, cep telefonu ile ailesine çektirdiği videoda, “Nisan ayında kar sürprizi ile karşılaştık. İnşallah 23 Nisan Çocuk Bayramı'nda yağmaz” dedi.    Öte yandan, kar yağışı trafik başta olmak üzere herhangi bir olumsuzluğa neden olmadı.     

Denizli’nin yüksek kesimleri ve bazı ilçeleri yağan karla beyaza büründü. 


Denizli’nin Pamukkale, Çameli, Çivril ve Tavas ilçelerinin yüksek kesimleri ile Cankurtaran mevkisinde kar yağışı etkili oldu. Gece geç saatlerde yağan karla Cankurtaran Mahallesi'nin bazı kesimleri kısa süreliğine beyaz örtü ile kaplandı. 7 yaşındaki Umut Tintin'in mikrofonu eline alarak Nisan ayında yağan kar yağışı ile ilgili düşüncelerini anlattığı video ise büyük ilgi gördü. Daha önceki dönemlerde de kar yağışını bir muhabir gibi anlatan minik çocuğun görüntüsü sosyal medyada geniş yer buldu. Sevimliliği ile dikkat çeken Umut, cep telefonu ile ailesine çektirdiği videoda, “Nisan ayında kar sürprizi ile karşılaştık. İnşallah 23 Nisan Çocuk Bayramı'nda yağmaz” dedi. 

 


Öte yandan, kar yağışı trafik başta olmak üzere herhangi bir olumsuzluğa neden olmadı. 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.