Denizlili Astsubay şehit oldu!

ASAYİŞ 15.07.2019 - 08:43, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizlili Astsubay şehit oldu!

Hakkari merkez kırsalında devam eden ve 3 teröristin etkisiz hale getirildiği iç güvenlik operasyonunda şehit düşen aslen Çal Yukarıseyit Mahallesi’nden olan Jandarma Astsubay Cengiz Tokur'un (27) İzmir'de yaşayan ailesine şahadet haberi ulaştı. Hakkari merkez kırsalında devam eden ve 3 teröristin etkisiz hale getirildiği iç güvenlik operasyonunda 1 jandarma teğmen, 1 jandarma astsubay, 1 jandarma uzman çavuş olmak üzere 3 personelin şehit olduğu, 1 jandarma astsubay çavuşun da yaralandığı belirtilmişti. 27 yaşındaki Astsubay Üstçavuş Cengiz Tokur’un, İzmir Torbalı ilçesine bağlı Ayrancılar Mahallesi'ndeki eve giden yetkililer, anne Züleyha ve baba Mehmet Tokur'a oğullarının şahadet haberini verdi. Ankara Etimesgut Tunahan Mahallesi Yardımcı sitesinde oturan eşine acı haberi askeri yetkililer verdi. Toker’in vasiyeti üzerine Ankara şehitliğinde bulunan şehit komutanının yanına defnedileceği belirtildi. Şehidin 3 kardeş olduğu, 10 gün önce evlendiği, ağabeyinin de Eskişehir'de astsubay olarak görev yaptığı öğrenildi.  

Hakkari merkez kırsalında devam eden ve 3 teröristin etkisiz hale getirildiği iç güvenlik operasyonunda şehit düşen aslen Çal Yukarıseyit Mahallesi’nden olan Jandarma Astsubay Cengiz Tokur'un (27) İzmir'de yaşayan ailesine şahadet haberi ulaştı.


Hakkari merkez kırsalında devam eden ve 3 teröristin etkisiz hale getirildiği iç güvenlik operasyonunda 1 jandarma teğmen, 1 jandarma astsubay, 1 jandarma uzman çavuş olmak üzere 3 personelin şehit olduğu, 1 jandarma astsubay çavuşun da yaralandığı belirtilmişti.
27 yaşındaki Astsubay Üstçavuş Cengiz Tokur’un, İzmir Torbalı ilçesine bağlı Ayrancılar Mahallesi'ndeki eve giden yetkililer, anne Züleyha ve baba Mehmet Tokur'a oğullarının şahadet haberini verdi.


Ankara Etimesgut Tunahan Mahallesi Yardımcı sitesinde oturan eşine acı haberi askeri yetkililer verdi. Toker’in vasiyeti üzerine Ankara şehitliğinde bulunan şehit komutanının yanına defnedileceği belirtildi. Şehidin 3 kardeş olduğu, 10 gün önce evlendiği, ağabeyinin de Eskişehir'de astsubay olarak görev yaptığı öğrenildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.