Denizlili Atletizmci Türkiye Şampiyonu Oldu

SPOR 12.01.2020 - 12:03, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizlili Atletizmci Türkiye Şampiyonu Oldu

Denizli Acıpayamlı Ümmü Kiraz, Atletizm'de Türkiye Şampiyonası'nda büyük bir başarıya imza atarak hemşerilerinin haklı gururu oldu.   Atletizmde yurt içinde ve yurt dışında bir çok başarı elde eden Ümmü Kiraz bu defa Mersin'de yapılan Türkiye Atletizm Federasyonu'nun 10 bin metre Türkiye Şampiyonasında yarışmayı birincilikle bitirdi. Ümmü Kiraz'ın elde ettiği başarılı derecenin duyulması ilçeyi ve Denizlilileri sevindirdi.   Kaynak: Acıpayam Gazetesi com

Denizli Acıpayamlı Ümmü Kiraz, Atletizm'de Türkiye Şampiyonası'nda büyük bir başarıya imza atarak hemşerilerinin haklı gururu oldu.

 

Atletizmde yurt içinde ve yurt dışında bir çok başarı elde eden Ümmü Kiraz bu defa Mersin'de yapılan Türkiye Atletizm Federasyonu'nun 10 bin metre Türkiye Şampiyonasında yarışmayı birincilikle bitirdi. Ümmü Kiraz'ın elde ettiği başarılı derecenin duyulması ilçeyi ve Denizlilileri sevindirdi.

 

Kaynak: Acıpayam Gazetesi com

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.