Denizlili Çatal Tayland Usulü Dondurma Dükkanı ile ilgi odağı oldu

DENİZLİ 27.06.2019 - 17:53, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizlili Çatal Tayland Usulü Dondurma Dükkanı ile ilgi odağı oldu

Denizlili Yakup Çatal Tayland usulü dondurma dükkanını açtığı ‘Bi Çatal Tava Dondurma’ isimli iş yerinde hazırlayarak, müşterilerine servis ediyor. Tayland usulü dondurma ile hava sıcaklığının zaman zaman 40 dereceyi aştığı Denizli’de vatandaşları bu güzel lezzetle bir araya getirmek istiyor.   Denizlili Yakup Çatal’ın ilgisini çeken, tava dondurmayı şehir merkezi olan 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanında açtığı ‘Bi Çatal Tava Dondurma’ adlı iş yerinde hemşehrilerinin beğenisine sunuyor. Klasik top şeklindeki dondurmalardan farklı bir görünüme sahip olan Tayland usulü tava dondurma, rulo şeklinde hazırlanıyor. Çatal, tava dondurma makinesini temin ederek dakikalar içinde hazırladığı Tayland usulü dondurmayı müşterilerine servis ediyor. Hava sıcaklığının zaman zaman 40 dereceyi aştığı Denizli’de Tayland usulü dondurması ile vatandaşları serinletiyor. Talebe göre farklı meyvelerle dondurma hazırlayan Çatal, müşterilerinin talebine göre muz, çilek, kivi ve vişne gibi meyvelerle dondurma hazırladığını dile getirdi.   İşyeri sahibi Çatal, “Denizli’de yeni bir tat ve yeni lezzet için ‘Bi Çatal Tava Dondurma’ adlı işyerimizi Delikliçınar meydanında açtık. Bu ayın 20’sinden itibaren faaliyetlerimiz başladı. Tava dondurma, tamamen doğal meyveyi eksi 20 derecelik soğuk bir zeminde salepli süt ile dondurmanın donmamış halini karıştırarak dondurma olarak müşterilerimize sunuyoruz. Denizli halkını bu sıcak havada serinletmeye çalışıyoruz. Farklı bir lezzet, farklı bir tat ile tamamen doğal ve meyveler kullanıyoruz. Herhangi bir katkı maddesi olmadan, isteyen her müşteriye özel şekilde hazırlıyoruz. Bütün Denizli halkını bekliyoruz. Şimdiden yoğun bir ilgi görmesi ise bizi çok mutlu ettiğini belirtebilirim” şeklinde konuştu.     "MÜŞTERİNİN SEÇTİĞİ ÖZEL MEYVELERDEN YAPILIYOR" Tayland usulünün külahta satılan dondurmalardan farklı olduğunu dile getiren Çatal, ''Diğer dondurmalardan farkı burada müşterinin kendi seçtiği meyvelerden yapılıyor olması. Seçilen meyveleri, müşterinin isteği doğrultusunda hazırlıyorum. Bu iş hız gerektiriyor” diye konuştu.     "İLK KEZ DENİZLİ'DE OLMASI BİZLERİ ŞAŞIRTTI" Taylan usulü dondurma dükkanı açan Yakup Çatal açılışta müşterilerine güzel sunumlar sergiledi. Müşterilerin ilgisini çeken bu tarzı şöyle anlattılar: "Sosyal medya üzerinde çok fazla gördüm, ama deneme fırsatı olmadığı için, burada gördüğümde çok şaşırdım ve denemek istedim. Denizli'de ilk kez böyle bir dükkanın olması beni mutlu etti. Sıcak havalar ile birlikte, serinlemek için çok güzel bir tercih, farklı tarzlarda dondurmalar gördüm ama, Tayland'a özgü olup da burada görmem ve tatmam beni çok mutlu etti" vatandaşların ilgi odağı haline gelmesi ve ilerleyen dönemlerde şehir merkezinde başka noktalarda da dükkan açacağını belirten Çatal, destek veren herkese çok teşekkür ettiğini belirtti.      

Denizlili Yakup Çatal Tayland usulü dondurma dükkanını açtığı ‘Bi Çatal Tava Dondurma’ isimli iş yerinde hazırlayarak, müşterilerine servis ediyor. Tayland usulü dondurma ile hava sıcaklığının zaman zaman 40 dereceyi aştığı Denizli’de vatandaşları bu güzel lezzetle bir araya getirmek istiyor.

 

Denizlili Yakup Çatal’ın ilgisini çeken, tava dondurmayı şehir merkezi olan 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanında açtığı ‘Bi Çatal Tava Dondurma’ adlı iş yerinde hemşehrilerinin beğenisine sunuyor. Klasik top şeklindeki dondurmalardan farklı bir görünüme sahip olan Tayland usulü tava dondurma, rulo şeklinde hazırlanıyor. Çatal, tava dondurma makinesini temin ederek dakikalar içinde hazırladığı Tayland usulü dondurmayı müşterilerine servis ediyor. Hava sıcaklığının zaman zaman 40 dereceyi aştığı Denizli’de Tayland usulü dondurması ile vatandaşları serinletiyor. Talebe göre farklı meyvelerle dondurma hazırlayan Çatal, müşterilerinin talebine göre muz, çilek, kivi ve vişne gibi meyvelerle dondurma hazırladığını dile getirdi.

 

İşyeri sahibi Çatal, “Denizli’de yeni bir tat ve yeni lezzet için ‘Bi Çatal Tava Dondurma’ adlı işyerimizi Delikliçınar meydanında açtık. Bu ayın 20’sinden itibaren faaliyetlerimiz başladı. Tava dondurma, tamamen doğal meyveyi eksi 20 derecelik soğuk bir zeminde salepli süt ile dondurmanın donmamış halini karıştırarak dondurma olarak müşterilerimize sunuyoruz. Denizli halkını bu sıcak havada serinletmeye çalışıyoruz. Farklı bir lezzet, farklı bir tat ile tamamen doğal ve meyveler kullanıyoruz. Herhangi bir katkı maddesi olmadan, isteyen her müşteriye özel şekilde hazırlıyoruz. Bütün Denizli halkını bekliyoruz. Şimdiden yoğun bir ilgi görmesi ise bizi çok mutlu ettiğini belirtebilirim” şeklinde konuştu.

 

 

"MÜŞTERİNİN SEÇTİĞİ ÖZEL MEYVELERDEN YAPILIYOR"

Tayland usulünün külahta satılan dondurmalardan farklı olduğunu dile getiren Çatal, ''Diğer dondurmalardan farkı burada müşterinin kendi seçtiği meyvelerden yapılıyor olması. Seçilen meyveleri, müşterinin isteği doğrultusunda hazırlıyorum. Bu iş hız gerektiriyor” diye konuştu.

 

 

"İLK KEZ DENİZLİ'DE OLMASI BİZLERİ ŞAŞIRTTI"

Taylan usulü dondurma dükkanı açan Yakup Çatal açılışta müşterilerine güzel sunumlar sergiledi. Müşterilerin ilgisini çeken bu tarzı şöyle anlattılar: "Sosyal medya üzerinde çok fazla gördüm, ama deneme fırsatı olmadığı için, burada gördüğümde çok şaşırdım ve denemek istedim. Denizli'de ilk kez böyle bir dükkanın olması beni mutlu etti. Sıcak havalar ile birlikte, serinlemek için çok güzel bir tercih, farklı tarzlarda dondurmalar gördüm ama, Tayland'a özgü olup da burada görmem ve tatmam beni çok mutlu etti" vatandaşların ilgi odağı haline gelmesi ve ilerleyen dönemlerde şehir merkezinde başka noktalarda da dükkan açacağını belirten Çatal, destek veren herkese çok teşekkür ettiğini belirtti.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.