Denizlili Elif'i Arkadaşları Gözyaşlarıyla Uğurladılar

DENİZLİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.01.2019 - 15:22, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizlili Elif'i Arkadaşları Gözyaşlarıyla Uğurladılar

Denizli'den üniversite okumak için giden Elif Dağdelen, Adıyaman'da  yolun karşı tarfına geçmek isterken otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti.   Yolun karşı tarafına geçmek isterken otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybeden Adıyaman Üniversitesi öğrencisi Elif Dağdelen’in cenazesi, memleketi olan Denizli’ye gönderildi.  Edinilen bilgilere göre, önceki gece M.D. idaresindeki 02 LE 251 plakalı otomobil, Altınşehir Mahallesi Üniversite kavşağı yakınlarında yolun karşı tarafına geçmeye çalışan Adıyaman Üniversitesi öğrencisi Elif Dağdelen (21) ile Emine Şevval Aytemir’e (27) çarpmıştı. Kazada yaralanan öğrenciler olay yerine gelen ambulansla Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılmış, tedavi altına alınan Elif Dağdelen yapılan bütün müdahalelere rağmen hayatını kaybetmişti. Hastane morguna alınan Elif Dağdelen’in cenazesi yapılan otopsi işlemlerinin ardından hava yoluyla memleketi olan Denizli’ye gönderildi.    ADIYAMAN'DAN ELİF DAĞDELEN GÖZYAŞLARI İÇERİSİNDE DENİZLİ'YE UĞURLANDI    Elif Dağdelen'in cenazesi Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi morgundan Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü, Adıyaman Üniversitesi öğrencileri, Elif Dağdelen’in arkadaşları, Dağdelen’in gitmiş olduğu Olimpiyat Spor Merkezi yöneticileri ile sporcular tarafından alındı. Cenazenin yola çıkması esnasında Dağdelen’in sevenleri gözyaşlarını tutamayarak tabuta sarılıp ağladı.  Yaşanan feci kazada hayatını kaybeden Dağdelen'den geriye kazadan birkaç gün önce arkadaşları ile beraber çekmiş olduğu video kaldı.  Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Talha Gönüllü, çok üzüldüklerini, Adıyaman Üniversitesi olarak Elif Dağdelen'in ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileklerinde bulunduklarını söyledi.  Öte yandan, kazada ağır yaralanan Emine Şevval Aytemir’in sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.  Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.   

Denizli'den üniversite okumak için giden Elif Dağdelen, Adıyaman'da  yolun karşı tarfına geçmek isterken otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti.

 

Yolun karşı tarafına geçmek isterken otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybeden Adıyaman Üniversitesi öğrencisi Elif Dağdelen’in cenazesi, memleketi olan Denizli’ye gönderildi. 


Edinilen bilgilere göre, önceki gece M.D. idaresindeki 02 LE 251 plakalı otomobil, Altınşehir Mahallesi Üniversite kavşağı yakınlarında yolun karşı tarafına geçmeye çalışan Adıyaman Üniversitesi öğrencisi Elif Dağdelen (21) ile Emine Şevval Aytemir’e (27) çarpmıştı. Kazada yaralanan öğrenciler olay yerine gelen ambulansla Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılmış, tedavi altına alınan Elif Dağdelen yapılan bütün müdahalelere rağmen hayatını kaybetmişti. Hastane morguna alınan Elif Dağdelen’in cenazesi yapılan otopsi işlemlerinin ardından hava yoluyla memleketi olan Denizli’ye gönderildi. 

 


ADIYAMAN'DAN ELİF DAĞDELEN GÖZYAŞLARI İÇERİSİNDE DENİZLİ'YE UĞURLANDI 

 


Elif Dağdelen'in cenazesi Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi morgundan Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü, Adıyaman Üniversitesi öğrencileri, Elif Dağdelen’in arkadaşları, Dağdelen’in gitmiş olduğu Olimpiyat Spor Merkezi yöneticileri ile sporcular tarafından alındı. Cenazenin yola çıkması esnasında Dağdelen’in sevenleri gözyaşlarını tutamayarak tabuta sarılıp ağladı. 


Yaşanan feci kazada hayatını kaybeden Dağdelen'den geriye kazadan birkaç gün önce arkadaşları ile beraber çekmiş olduğu video kaldı. 


Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Talha Gönüllü, çok üzüldüklerini, Adıyaman Üniversitesi olarak Elif Dağdelen'in ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileklerinde bulunduklarını söyledi. 
Öte yandan, kazada ağır yaralanan Emine Şevval Aytemir’in sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. 


Kazayla ilgili soruşturma sürüyor. 
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.