Denizlili firmaya ait TIR Aydın'da kaza yaptı

ASAYİŞ 01.02.2017 - 09:37, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizlili firmaya ait TIR Aydın'da kaza yaptı

Denizlili bir firma ait Tır, Aydın'ın Köşk ilçesinde dikkatsizlik sonucu kamyonla çarpıştı. Meydana gelen kazada ölen yada yaralanan olmazken ortalık savaş alanına döndü.

Edinilen bildiye göre bu sabah meydana gelen trafik kazasında,Denizlili bir firmaya ait TIR Aydın Köşk’te başka bir kamyonla çarpışarak kaza yaptı. Kavşakta meydana gelen kazada 07 PT870 plakalı kamyona arkadan çarpan 20 AN 587 plakalı TIR'da büyük hasar oluştu.  Çarpışmanın etkisi ile kamyon yoldan çıkarak ortadaki refüjü yıkarak diğer tarafa geçti.     Kazada  Denizlili firmaya ait TIR'da büyük hasar oluşurken kazada şans eseri ölen yada yaralanan olmadı.  Kaza nedeniyle  kavşak bir süre tek taraflı olarak ulaşıma kapandı. Daha sonra kaza yapan araçlar çekici yardımı ile  kaldırıldı ve ulaşım tekrar sağlandı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.  
Denizlili bir firma ait Tır, Aydın'ın Köşk ilçesinde dikkatsizlik sonucu kamyonla çarpıştı. Meydana gelen kazada ölen yada yaralanan olmazken ortalık savaş alanına döndü.

Edinilen bildiye göre bu sabah meydana gelen trafik kazasında,Denizlili bir firmaya ait TIR Aydın Köşk’te başka bir kamyonla çarpışarak kaza yaptı. Kavşakta meydana gelen kazada 07 PT870 plakalı kamyona arkadan çarpan 20 AN 587 plakalı TIR'da büyük hasar oluştu.  Çarpışmanın etkisi ile kamyon yoldan çıkarak ortadaki refüjü yıkarak diğer tarafa geçti.

 

 

Kazada  Denizlili firmaya ait TIR'da büyük hasar oluşurken kazada şans eseri ölen yada yaralanan olmadı.  Kaza nedeniyle  kavşak bir süre tek taraflı olarak ulaşıma kapandı. Daha sonra kaza yapan araçlar çekici yardımı ile  kaldırıldı ve ulaşım tekrar sağlandı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.