Denizlili gazeteci Erol Kes kaza yaptı!

ASAYİŞ 10.06.2017 - 14:44, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizlili gazeteci Erol Kes kaza yaptı!

Denizli Kale İlçesinde meydana gelen trafik kazasında gazeteci Erol Kes'in kullandığı araç kazaya karıştı.

Denizli Kale İlçesinde meydana gelen trafik kazasında gazeteci Erol Kes'in kullandığı araç kazaya karıştı.   Edinilen bilgiye göre, Kale ilçe çıkışında Gazeteci Erol Kes'in idaresindeki 20 D 6432 plakalı araç ile kavşak içerisine giren 20 HS 719 plakalı otomobil çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile Erol Kes'in kullandığı araç orta refüje çarparak karşı şeride uçtu. Kontrolü sağlayan Kes aracı devirmeden durmasını sağlayarak kazayı ucuz atlattı. İddialara göre 20 HS 719 plakalı otomobil sürücüsünün ehliyetinin olmadığı, evraklarının eksik olduğu belirtildi.   Meydana gelen kazada ciddi bir yaralanma olmazken, olay yerine gelen sağlık ekipleri kazazedelere ayakta tedavi uyguladı. Kaza sonrası olay yerine Kale Belediye Başkanı Erkan Yayla'nın gelerek kazazedelere geçmiş olsun dileklerini sundu.   Kazada herhangi bir can kaybı olmazken her iki araçta da maddi hasar meydana geldi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.   Denizli20haber ailesi olarak meslektaşımız Erol Kes ve diğer kazazedelere geçmiş olsun dileklerimizi sunarız. 
Denizli Kale İlçesinde meydana gelen trafik kazasında gazeteci Erol Kes'in kullandığı araç kazaya karıştı.

Denizli Kale İlçesinde meydana gelen trafik kazasında gazeteci Erol Kes'in kullandığı araç kazaya karıştı.

 

Edinilen bilgiye göre, Kale ilçe çıkışında Gazeteci Erol Kes'in idaresindeki 20 D 6432 plakalı araç ile kavşak içerisine giren 20 HS 719 plakalı otomobil çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile Erol Kes'in kullandığı araç orta refüje çarparak karşı şeride uçtu. Kontrolü sağlayan Kes aracı devirmeden durmasını sağlayarak kazayı ucuz atlattı. İddialara göre 20 HS 719 plakalı otomobil sürücüsünün ehliyetinin olmadığı, evraklarının eksik olduğu belirtildi.

 

Meydana gelen kazada ciddi bir yaralanma olmazken, olay yerine gelen sağlık ekipleri kazazedelere ayakta tedavi uyguladı. Kaza sonrası olay yerine Kale Belediye Başkanı Erkan Yayla'nın gelerek kazazedelere geçmiş olsun dileklerini sundu.

 

Kazada herhangi bir can kaybı olmazken her iki araçta da maddi hasar meydana geldi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

Denizli20haber ailesi olarak meslektaşımız Erol Kes ve diğer kazazedelere geçmiş olsun dileklerimizi sunarız. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.