Denizlili genç adam canlı yayından sonra intihar etti

ASAYİŞ 28.09.2019 - 15:33, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizlili genç adam canlı yayından sonra intihar etti

Denizli’nin Çameli İlçesi’nden olan genç adam önce canlı yayın yaptı sonra arkadaşını arayarak intihar edeceğini söyleyerek canına kıydı.   Antalya’nın Kemer İlçesi’nde yaşayan Ramazan Korkmaz isimli Çameli’nin Belevi Mahallesi’nden olan genç adam, dün akşam saatlerinde canlı yayın yaptıktan sonra arkadaşını arayarak intihar edeceğini söyledi. Arkadaşının olay yerine gitmesi üzerine yetişemediği olayda Korkmaz’ın canına kıydığı anlaşıldı.   Olayın ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin Ramazan Korkmaz’ın hayatını kaybettiği tespit edildi. Olay yeri ve savcının incelemesinin ardından Korkmaz’ın cansız bedeni otopsi için Antalya Adli Tıp morguna kaldırıldı.     Korkmaz’ın cenazesi bugün öğle namazının ardından Kemer İlçesi, Kuzdere Mezarlığı’nda toprağa verildiği belirtildi.   Öte yandan Ramazan Korkmaz’ın intihar etmeden bir saat önce canlı yayın yaparak birilerine şarkı ile mesaj verdiği belirtildi. İddialara göre Korkmaz’ın intihar nedeninin ailevi sorunlardan kaynaklandığı, eşiyle ayrıldığı ve eşinin memleketine gitmesinden dolayı intihar ettiği tahmin ediliyor.

Denizli’nin Çameli İlçesi’nden olan genç adam önce canlı yayın yaptı sonra arkadaşını arayarak intihar edeceğini söyleyerek canına kıydı.

 

Antalya’nın Kemer İlçesi’nde yaşayan Ramazan Korkmaz isimli Çameli’nin Belevi Mahallesi’nden olan genç adam, dün akşam saatlerinde canlı yayın yaptıktan sonra arkadaşını arayarak intihar edeceğini söyledi. Arkadaşının olay yerine gitmesi üzerine yetişemediği olayda Korkmaz’ın canına kıydığı anlaşıldı.

 

Olayın ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin Ramazan Korkmaz’ın hayatını kaybettiği tespit edildi. Olay yeri ve savcının incelemesinin ardından Korkmaz’ın cansız bedeni otopsi için Antalya Adli Tıp morguna kaldırıldı.

 

 

Korkmaz’ın cenazesi bugün öğle namazının ardından Kemer İlçesi, Kuzdere Mezarlığı’nda toprağa verildiği belirtildi.

 

Öte yandan Ramazan Korkmaz’ın intihar etmeden bir saat önce canlı yayın yaparak birilerine şarkı ile mesaj verdiği belirtildi. İddialara göre Korkmaz’ın intihar nedeninin ailevi sorunlardan kaynaklandığı, eşiyle ayrıldığı ve eşinin memleketine gitmesinden dolayı intihar ettiği tahmin ediliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.