Denizlili Genç Boş Bir Arazide Bulundu

ASAYİŞ 16.12.2018 - 15:28, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizlili Genç Boş Bir Arazide Bulundu

Antalya’nın Kumluca ilçesinde yaşayan ve Denizli'nin Tavas ilçesinde ikameti kayıtlı olan İsa İlbey’in(30) cesedi Elmalı Mahallesi yakınlarında boş arazide bulundu.   İlbey’in birlikte yemek yediği iki kişi tarafından otomobili ve parası için boğularak öldürüldüğü ortaya çıktı. Cinayetin zanlısı olduğu belirlenen iki kişi gözaltına alındı.Denizli Tavas ilçesinden olan İlbey, uzun süredir Antalya’nın Kumluca Mahallesi’nde yaşayan İlbey’den haber alamayan yakınları 9 gün önce kayıp başvurusunda bulunmuşlardı.Verilen bilgiler doğrultusunda soruşturma başlatan Jandarma, güvenlik kameralarını takip ederek İlbey’in otomobilinin peşine düştü. Otomobil ile birlikte iki kişinin Antalya’dan çıktığını tespit eden Jandarma ekipleri, soruşturmayı  daha detaylı bir biçimde araştırmaya başladı.Öncelikle İlbey'in otomobiline ulaşan jandarma ekipleri, kısa süre sonunda Elmalı Mahallesi yakınlarında boş bir arazide İsa İlbey’in cansız bedenine ulaştı. Boğularak öldürüldüğü belirlenen İsa İlbey’in son görüldüğü kişiler ise C.Ö. ve karısı F.Ö. Denizli’de yakalanarak gözaltına alındı. Zanlıların ifadelerinin ardından cinayetin detayları ortaya çıktı. Evlerine Yemeğe Davet Ettiler Sonrasında... Zanlıların İsa İlbey’i yemek için evlerine davet ettiği, burada da boğarak öldürdüklerini ifadelerinde açıkladılar. Cinayetin ardından zanlıların İlbey’in cesedini kendi aracına koyduğu ve Elmalı Mahallesi yakınlarında boş bir araziye attıkları tespit edildi.Jandarmada sorgunun tamamlanmasının ardından F.Ö. ve C.Ö. Kumluca Adliyesine sevk edildi. Şahıslar güvenlik önlemleri ile birlikte adliyeye çıkartılmasının ardından şahıslar, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Antalya’nın Kumluca ilçesinde yaşayan ve Denizli'nin Tavas ilçesinde ikameti kayıtlı olan İsa İlbey’in(30) cesedi Elmalı Mahallesi yakınlarında boş arazide bulundu.

 

İlbey’in birlikte yemek yediği iki kişi tarafından otomobili ve parası için boğularak öldürüldüğü ortaya çıktı. Cinayetin zanlısı olduğu belirlenen iki kişi gözaltına alındı.Denizli Tavas ilçesinden olan İlbey, uzun süredir Antalya’nın Kumluca Mahallesi’nde yaşayan İlbey’den haber alamayan yakınları 9 gün önce kayıp başvurusunda bulunmuşlardı.Verilen bilgiler doğrultusunda soruşturma başlatan Jandarma, güvenlik kameralarını takip ederek İlbey’in otomobilinin peşine düştü. Otomobil ile birlikte iki kişinin Antalya’dan çıktığını tespit eden Jandarma ekipleri, soruşturmayı  daha detaylı bir biçimde araştırmaya başladı.Öncelikle İlbey'in otomobiline ulaşan jandarma ekipleri, kısa süre sonunda Elmalı Mahallesi yakınlarında boş bir arazide İsa İlbey’in cansız bedenine ulaştı.
Boğularak öldürüldüğü belirlenen İsa İlbey’in son görüldüğü kişiler ise C.Ö. ve karısı F.Ö. Denizli’de yakalanarak gözaltına alındı. Zanlıların ifadelerinin ardından cinayetin detayları ortaya çıktı.

Evlerine Yemeğe Davet Ettiler Sonrasında...


Zanlıların İsa İlbey’i yemek için evlerine davet ettiği, burada da boğarak öldürdüklerini ifadelerinde açıkladılar. Cinayetin ardından zanlıların İlbey’in cesedini kendi aracına koyduğu ve Elmalı Mahallesi yakınlarında boş bir araziye attıkları tespit edildi.Jandarmada sorgunun tamamlanmasının ardından F.Ö. ve C.Ö. Kumluca Adliyesine sevk edildi. Şahıslar güvenlik önlemleri ile birlikte adliyeye çıkartılmasının ardından şahıslar, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.